26 Φεβρουαρίου 2011

Η Σπαρτιάτισσα που βγάζει νοκ άουτ τους άνδρες! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η ελληνικής καταγωγής Μαρία Κανέλλη έχει κάνει πολλούς Αμερικανούς να χάσουν τον ύπνο τους με τις εκρηκτικές εμφανίσεις της στα ρινγκ. 

Η Μαρία γεννήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου του 1982 στην Οτάβα του Ιλινόις, αλλά έχει και ελληνικές ρίζες, αφού οι γονείς του πατέρας της γεννήθηκαν στην Σπάρτη.
 
Η Σπαρτιάτισσα που βγάζει νοκ άουτ τους άνδρες! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Η Σπαρτιάτισσα που βγάζει νοκ άουτ τους άνδρες! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Χάρη στο σπαρτιατικό αίμα της, σήμερα θεωρείται μία από τις πλέον «καυτές» πρωταγωνίστριες των τηλεοπτικών ρινγκ, ενώ η ίδια δηλώνει υπερήφανη για την ελληνική της καταγωγή.




Από μικρή μεγάλωσε με το ενδιαφέρον της για το βόλεϊ, το μπάσκετ και το σόφτμπολ να είναι έντονο. Πριν ξεκινήσει την καριέρα της στην πάλη εμφανιζόταν σε θεάματα ομορφιάς.


Η ιστορία της στην αμερικανική τηλεόραση ξεκινάει από το 2004 από το ριάλτι σόου «Outback Jack» και ήταν μία από τις δώδεκα νύφες που θα κατακτούσαν τον υποψήφιο εργένη. Μπορεί να μην τα κατάφερε, αλλά κέρδισε θετικές εντυπώσεις.

Ύστερα, χτύπησε την πόρτα του WWE (World Wrestling Entertainment), όπου και τελικά προσελήφθη στο τηλεοπτικό σόου «Raw», αναλαμβάνοντας αρχικά τον ρόλο της παρουσιάστριας (κάλυπτε το backstage των αγώνων).

Η Σπαρτιάτισσα που βγάζει νοκ άουτ τους άνδρες! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Το 2005, όμως, ύστερα από πρόταση των διοργανωτών, η όμορφη Ελληνοαμερικανίδα άφησε στην άκρη τα μικρόφωνα, κατεβαίνοντας και η ίδια στα αγωνιστικά ρινγκ, κλέβοντας την παράσταση.Το επί της οθόνης ειδύλλιό της με τον Ιταλό επαγγελματία παλαιστή Σαντίνο Μαρέλα, τα «πεταχτά φιλιά» με τον διάσημο ράπερ Snoop Dogg κατά τη διάρκεια ενός επεισοδιακού αγώνα, την καθιέρωσαν στην αμερικανική τηλεόραση.

«Είναι πραγματικά υπέροχη η αίσθηση να αποθεώνεσαι από 70.000 θαυμαστές που έχουν έρθει για να σε δουν να αγωνίζεσαι και να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό», είχε πει σε κάποια παλιότερη συνέντευξή της η νεαρή παλαίστρια.

Τον Απρίλιο του 2008 φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Playboy και έγινε πρώτη Ελληνίδα που πόζαρε γυμνή για λογαριασμό του Αμερικανικού περιοδικού και δεν είναι καν μοντέλο, ενώ την ίδια χρονιά συμπεριλήφθηκε στις 100 πιο σέξι γυναίκες της χρονιάς (53η θέση), σύμφωνα με το περιοδικό «FHM».Στις 26 Μαρτίου του 2010 ξεκίνησε νέα καριέρα στις πολεμικές τέχνες με τη συμμετοχή της στο «King of the Cage στο Ρένο της Νεβάδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου