16 Φεβρουαρίου 2011

Σταρ με ...σημαία τους μια φούστα!


Μπορεί η φούστα να θεωρείται γυναικείο ρούχο, ωστόσο όλο και περισσότεροι celebrities αποχωρίζονται τα παντελόνια τους και διαλέγουν το συγκεκριμένο ρούχο για να ξεχωρίσουν. Από τον David Beckham και το Σάκη Ρουβά μέχρι το πρόσφατο παράδειγμα του Τζιμπρίλ Σισέ, οι άντρες επαναπροσδιορίζουν τη αντρική μόδα και κάνουν χαρακτηριστικές εμφανίσεις που συζητιούνται. 


Δείτε ποιοι έχουν εμφανιστεί με φούστα κατά καιρούς...





Ο David Beckham είναι από τους πρωτοπόρους της συγκεκριμένης μόδας, καθώς στα μέσα της δεκαετίας του '90 εμφανίστηκε με φούστα- παρεό. Φυσικά, το ρούχο δεν ήταν ό,τι και ό,τι! Ο Jean Paul Gaultier είχε σχεδιάσει το ρούχο, που φορέθηκε από τον άγγλο ποδοσφαιριστή και... άνοιξε το δρόμο για τους υπόλοιπους.



Και τι δεν είχε ακούσει ο Σάκης Ρουβάς, όταν τον Οκτώβρη του 1998 εμφανιζόταν στο κέντρο που τραγουδούσε με μαύρη μακριά φούστα δια χειρός Valentino! Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας είχε εντυπωσιαστεί από το Σάκη Ρουβά τόσο, που σχεδίασε τη φούστα ειδικά γι΄αυτόν.





Και νυφικό, αλλά και φόρεμα για τον Dennis Rodman! Ο μπασκετμπολίστας έχει κάνει άπειρες εμφανίσεις με φούστα, ενώ τις συνδυάζει με... ανάλογο βάψιμο!



Αν και στρατιώτης πεζικού τότε, ο Νίνο εμφανίστηκε στα βραβεία του MAD το 2009 με εμφάνιση που σίγουρα δεν παρέπεμπε σε στρατό! Η συγκεκριμένη φούστα είχε τα στοιχεία του σκωτσέζικου κιλτ, ενώ λίγο καιρό μετά ο τραγουδιστής έδωσε τη φούστα σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό.



Τα... «ίσια ανάποδα» έφερε ο Γιώργος Μαζωνάκης με τη δερμάτινη φούστα του! Με την εμφάνισή του αυτή στο «Βοτανικό», αλλά και τους χορευτές που τον συνόδευαν με εξίσου εκκεντρική ενδυμασία, έδωσε μαθήματα στιλ και εκκεντρικότητας.



Το πιο πρόσφατο παράδειγμα διάσημου που τολμά να φορέσει φούστα, ακούει στο όνομα Τζιμπρίλ Σισέ. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής βραβεύτηκε για το στυλ του στους «Άντρες της χρονιάς» και φυσικά δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί στα βραβεία με απλή εμφάνιση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου