16 Φεβρουαρίου 2011

Νέες εντάσεις στην έφεση του ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ !

Νέες εντάσεις στην έφεση του ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗΕν μέσω έντονων αντιπαραθέσεων και διαξιφισμών εκδικάστηκε την Τετάρτη η έφεση του ΠΑΣ Γιάννινα για την ποινή των δύο αγωνιστικών και του προστίμου των 105.000 ευρώ, καθώς και η αντίστοιχη του ΟΦΗ κατά του κύρους του μεταξύ τους αγώνα. Νέο στοιχείο η προβολή ιδιωτικού βίντεο από την πλευρά των Γιαννιωτών. Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση.


Η διαφοροποίηση σε σχέση με τον πρώτο βαθμό, είναι ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δέχτηκε να προβληθεί ενώπιον της το ιδιωτικό βίντεο που έχει στα χέρια του ο ΠΑΣ, το οποίο –σύμφωνα με τους Γιαννιώτες- αποδεικνύει ότι ο οπαδός που επιτέθηκε στον Βεζυρίδη είχε ως στόχο να του κολλήσει ένα αυτοκόλλητο και όχι να τον χτυπήσει. Ωστόσο, δεν θεωρείται βέβαιο πως η Επιτροπή θα λάβει το εν λόγω βίντεο υπόψη της, κάτι που ξεκαθάρισε και ενώπιον των δικηγόρων των δύο ΠΑΕ.

Στη διάρκεια της εκδίκασης υπήρξαν συχνές εντάσεις, που όμως δεν έφτασαν στα επίπεδα των όσων είχαν γίνει στην Πειθαρχική της Football League, όπου άνθρωποι των δύο πλευρών πιάστηκαν στα χέρια.

Η πλευρά του ΠΑΣ που προσβλέπει στο να μειωθεί η ποινή του, υποστήριξε πως ο αγώνας ορθώς συνεχίστηκε και πως οι άνθρωποι του ΟΦΗ έπαιζαν θέατρο. Ζήτησαν μάλιστα να μείνει ίδια η ποινή, αν η Επιτροπή διαπιστώσει πως ο εισβολέας άγγιξε έστω και λίγο τον Βεζυρίδη. Ειπώθηκε παράλληλα, ότι ο τερματοφύλακας των Κρητικών ήταν εκείνος που χτύπησε τον οπαδό και όχι το αντίθετο, ενώ μετά περπατούσε άνετα και έπεσε στο έδαφος μετά από παροτρύνσεις των ανθρώπων του ΟΦΗ.

Από πλευράς Κρητικών, τονίστηκε πως το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί μετά την εισβολή του οπαδού και ότι από εκεί και πέρα υφίσταται ξεκάθαρη διαστρέβλωση του αγώνα. Επανέλαβαν, μάλιστα, ότι αρχικά ο διαιτητής Λαμπρόπουλος τους είπε πως διακόπτει οριστικά το ματς και αργότερα άλλαξε γνώμη. Καταγγέλθηκε δε, πως οι σεκιούριτι του ΠΑΣ ήταν κοινοί χούλιγκαν.

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί από την προσεχή Τρίτη και έπειτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου