28 Φεβρουαρίου 2011

Πανιώνιος: "Αθέτηση συμφωνίας από Π.Α.Ε Ατρόμητος"!


Για αθέτηση της συμφωνίας για χορήγηση εισιτηρίων στο παιχνίδι της Κυριακής στο Περιστέρι, κατηγορεί την ΠΑΕ Ατρόμητος με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανιώνιος.

"Καταλαβαίνουμε τον πανικό τους για πιθανότατη ήττα της ομάδας τους την Κυριακή, αλλά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την αθέτηση έγγραφης συμφωνίας μεταξύ μας",ανεφεραν μεταξύ άλλων οι Νεοσμυρνιώτες.


Οι "κυανέρυθροι" τονίζουν ότι υπήρχε συμφωνία από τον πρώτο γύρο για 500 εισιτήρια αλλά χωρίς δικαιολογία όπως υποστηρίζουν την αθέτησαν

Παράλληλα καλεί έστω και τώρα τον κ. Σπανό να τηρήσει τον λόγο του και οι Νεοσμυρνιώτες θα αναλάβουν την ευθύνη για κόσμια συμπεριφορά των φιλάθλων τους.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος ανέφερε:

"Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ θέλει να γνωστοποιήσει στους φιλάθλους της ομάδας μας οτι η Π.Α.Ε Ατρόμητος Αθηνών 1923, με έγγραφο που μας απέστειλε από τις 24.2.2011 με αριθμό πρωτοκόλλου 585, αθετεί την συμφωνία μας (πατήστε ΕΔΩ), περί χορηγήσεως και σε εμάς πεντακοσίων (500) εισιτηρίων, για τον μεταξύ μας αγώνα του 2ου γύρου, που θα διεξαχθεί στις 6.3.2011.

Η επίσημη αλληλογραφία ΕΔΩ 1 / ΕΔΩ 2 / ΕΔΩ 3
Δυστυχώς, η όποια δικαιολογία της Π.Α.Ε Ατρόμητος Αθηνών 1923, δεν ευσταθεί. Καταλαβαίνουμε τον πανικό τους για πιθανότατη ήττα της ομάδας τους την Κυριακή, αλλά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την αθέτηση έγγραφης συμφωνίας μεταξύ μας.

Ειδικά ο κ. Σπανός θα έπρεπε να αισθάνεται τουλάχιστον ντροπή, γιατί αυτός προσωπικά έδωσε την εντολή (έτσι διεμήνυσε ο εκπρόσωπος του Ατρόμητου κ. Χατζής Γεώργιος στην σημερινή σύσκεψη του αγώνα με την αστυνομία) για την αθέτηση του λόγου της ομάδας του - γιατί περί αυτού πρόκειται ουσιαστικά - .

Όλα τα άλλα είναι "προφάσεις εν αμαρτία". Τον καλούμε, έστω και τώρα, να τηρήσει τον λόγο του και εμείς αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την κόσμια συμεριφορά των φιλάθλων μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου