26 Φεβρουαρίου 2011

Φερέϊρα: "Δεν μπορούμε να αλλάξουμε ένα ψεύτικο πρωτάθλημα"!

Στην πνευματική ένταση και την κούραση που είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, μετά από όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. «Οι παίκτες μου έχουν πιστέψει ότι δεν μπορούν πλέον να αλλάξουν και να διορθώσουν ένα ψεύτικο πρωτάθλημα», τόνισε ο τεχνικός των «πράσινων». 



Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Φερέιρα: 

«Όλα αυτά που είχαν γίνει μέσα στην εβδομάδα. Η ένταση και η κούραση αλλά και οι τιμωρίες και οι τραυματισμοί δεν μας άφησαν να παίξουμε όπως θέλαμε. Ελπίζαμε στη νίκη, όμως κατανοώ ότι όλο αυτό το κλίμα και η ένταση που υπήρχε σε παίκτες και φιλάθλους δεν μας άφησε και χάσαμε δύο βαθμούς. Θέλαμε να τα ξεπεράσουμε. Όλα αυτά που έγιναν, οδήγησαν τους παίκτες στο συμπέρασμα ότι δεν μπορούν να αλλάξουν και να διορθώσουν στον αγωνιστικό χώρο ένα ψεύτικο πρωτάθλημα. 

Πέρα από τη φυσική κούραση υπήρχε και η πνευματική κούραση μίας ομάδας που αισθάνθηκε ότι ζημιώνεται και ότι έχασε την δυνατότητα να διαδραματίσει τον σημαντικό ρόλο που έπρεπε διεκδικώντας τον τίτλο ως το τέλος. Οι φίλαθλοι μας είχαν και έχουν πικρία και απογοήτευση, όπως και εμείς».

1 σχόλιο: