26 Φεβρουαρίου 2011

Τζόρβας: "Να μείνουμε ενωμένοι"!

Στην αναγκαιότητα του να μείνει ο Παναθηναϊκός ενωμένος εν’ όψει και τον πλέι οφ, στάθηκε ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» Αλέξανδρος Τζόρβας.


Αναλυτικά όσα τόνισε ο Τζόρβας: 
«Δεν νομίζω ότι μας αρέσουν οι δικαιολογίες άλλα είναι φυσιολογικό μετά τα όσα συνέβησαν και τα όσα ακολούθησαν. Ήμασταν νευρικοί στο παιχνίδι μας άλλα δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι»
Για το τι δεν πήγε καλά: 
«Όλη αυτή η ατμόσφαιρα η ένδειξη διαμαρτυρίας στην αρχή του αγώνα, η αγανάκτηση του κόσμου μεταφέρθηκε και σε μας και έπαιξε καταλυτικό ρόλο».
Για την κίνηση στην αρχή του ματς που πήγαν στον κόσμο: 
«Όπως λέγαμε όλη την εβδομάδα ο κόσμος έπρεπε να έρθει στο γήπεδο και να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά, οι οπαδοί έδειξαν ότι μπορούν να διαμαρτυρηθούν χωρίς να συμβεί τίποτα και μόνο με τη φωνή τους. Εμείς θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την στάση του, την αγάπη του και που μας θεώρησε ηθικούς νικητές»
Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι πιο ενωμένος: 
«Σίγουρα είναι πιο ενωμένος παρά το γεγονός που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με υπηρεσιακούς ανθρώπους στη διοίκηση και με αυτά που συμβαίνουν από το καλοκαίρι υπάρχει δυσαρέσκεια από κάποιους και προβληματισμός. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι γιατί έχουμε δύσκολο έργο στα πλεϊ οφ.
Πρέπει να τελειώσει το κανονικό πρωτάθλημα και μετά να πάμε στα πλεϊ οφ με όσο μεγαλύτερη διαφορά  γίνεται από τον ΠΑΟΚ και να πάρουμε την πρωτιά στον όμιλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου