27 Φεβρουαρίου 2011

"Πανηγυρίσαμε πολύ. Ξεσπάσαμε!"

Ο Νίκος Αναστασόπουλος μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα της Τρίπολης για τον τρόπο που πανηγύρισαν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα μετά την απόκρουση της εκτέλεσης πέναλτι του Λεοζίνιο.



Μπορεί να είχε να αγωνιστεί ένα χρόνο περίπου, όμως στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό αναδείχτηκε… ήρωας με την απόκρουσή του στο πέναλτι του Λεοζίνιο. Μετά από αυτό όλοι οι συμπαίκτες του έτρεξαν προς το μέρος του, τον αγκάλιασαν και πανηγύρισαν έξαλλα.


Γι’ αυτό μίλησε και ο Νίκος Αναστασόπουλος στην αθλητική ιστοσελίδα arcadiasports.gr, όπου αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τα «λιοντάρια», τις εκτελέσεις πέναλτι των παικτών της σερραϊκής ομάδας, την παραμονή στην κατηγορία, την αντίδρασή του μετά το πέναλτι, καθώς και για το γεγονός ότι αγωνίστηκε έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.


Αναλυτικά, ο γκολκίπερ των Αρκάδων μίλησε στο arcadiasports.gr:

Για τα πέναλτι που εκτελούν οι παίκτες του Πανσερραϊκού: 

«Τις τελευταίες ημέρες ρωτούσα να μάθω ποιοί παίκτες του Πανσερραϊκού εκτελούν τα πέναλτι και με ποιο τρόπο. Έμαθα ότι ο ένας είναι ο Γεωργιάδης και εάν δεν παίζει αυτός τότε τα εκτελεί ο Λεοζίνιο».

Για την απόκρουση του πέναλτι του Λεοζίνιο: 

«Παρακολούθησα κάποιες εκτελέσεις και των δύο. Μόλις, λοιπόν, ήρθε η στιγμή περίμενα τον Λεοζίνιο, ο οποίος είναι καλός παίκτης με τεχνική. Να σου πω την αλήθεια περίμενα ότι θα το έστελνε στο κέντρο. Το γεγονός ότι τον περίμενα, φάνηκε να τον μπερδεύει».

Για τον αγώνα με τις Σέρρες: 

«Θα ήταν άδικο να μην κερδίσουμε αυτό το ματς. Χάσαμε τόσες ευκαιρίες που θα ήταν σαν τιμωρία από τον Θεό το να δεχθούμε γκολ».

Για την υπόθεση παραμονής: 

«Ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Ήταν σημάδι από το Θεό αυτή η νίκη και ο τρόπος που ήρθε. Τόσο καιρό ήμασταν κολλημένοι βαθμολογικά. Θέλαμε ψυχολογία. Με μία νίκη τώρα πάμε στους 28 βαθμούς και ξεφεύγουμε από το τέλος».

Για τον τρόπο που πανηγύρισαν: 

«Πανηγυρίσαμε πολύ. Ξεσπάσαμε. Αγκαλιαστήκαμε όλοι μαζί. Για έναν τερματοφύλακα είναι το υπέρτατο κατόρθωμα η απόκρουση πέναλτι».

Για την αντίδραση του μόλις έπιασε το πέναλτι: 

«Έδειξα το Θεό. Ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα να κάνω. Πιστεύω πολύ».

Για το ότι είχε να παίξει ένα χρόνο: 

«Ένιωθα σα να μην έλειπα καθόλου. Για άλλους λόγους δεν έπαιζα. Ξέρω τις δυνατότητες μου, δεν είχα άγχος. Πιστεύω αυτή η νίκη θα μας τονώσει το ηθικό που ήταν πολύ χαμηλά. Δε λέω ότι θα σωθούμε αλλά πλέον έχουμε περισσότερες πιθανότητες».

Για το πού αφιερώνει τη νίκη και την εμφάνιση του: 

«Στη γυναίκα μου Αντωνία και το γιό μου Παναγιώτη. Και σε όλη την οικογένεια μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου