22 Φεβρουαρίου 2011

"«Μικρός» ο Μαρινάκης, στημένος ο Καλόπουλος!"


Ο Βασίλης Κωνσταντίνου χαρακτήρισε στημένη την διαιτησία του Καλόπουλου ενώ θεωρεί ότι η συγνώμη του Μαρινάκη "δείχνει μικρό χαρακτήρα ανθρώπου" που "δεν φοράει παντελόνια!".

Λάβρος κατά του Δημήτρη Καλόπουλου αλλά και του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου σε τηλεοπτική εκπομπή του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.



Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας χαρακτήρισε στημένο τον διαιτητή του ντέρμπι αλλά και "μικρό" άνθρωπο τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός που δεν φοράει παντελόνια!

"Λάθος επαναλαμβανόμενο δεν είναι λάθος. Έκανα το πρώτο λάθος ακύρωσα το γκολ, έκανα το δεύτερο λάθος δεν έδωσα το πέναλτι, έκανα το τρίτο λάθος το οφσάιντ του Ολυμπιακού το δεύτερο γκολ το κατακυρώνω; Δεν είναι λάθη. Άρα εγώ μπορώ να συμπεράνω ότι ήταν λάθη δεν τα είδα δεν τα έκανα; Θεωρώ ότι η διαιτησία του κ. Καλόπουλου ήταν στημένη. Αυτό θεωρώ".

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τον αγώνα αλλά και την γραπτή δήλωση που εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας, ο κ. Κωνσταντίνου σχολίασε:

"Δεν μπορώ να δεχτώ μετά από όλα όσα γίνανε τη συγνώμη του κ. Μαρινάκη, τη συγνώμη του Τοροσίδη τη συγνώμη του Μόραλη. Εάν ο Ολυμπιακός είχε χάσει θα έβγαινε ο κ. Μαρινάκης, θα έβγαινε ο κ. Μόραλης να υπερασπιστούνε και να ζητήσουνε συγνώμη για ότι έγινε;

Οι άντρες που φοράνε παντελόνια αυτά τα οποία λένε, αυτά ισχυρίζονται μέχρι το τέλος και τα υποστηρίζουν. Τέτοιες συγνώμες δείχνουν αδυναμία, δείχνουν μικρό χαρακτήρα ανθρώπου και υποβαθμίζουν τον Ολυμπιακό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου