26 Φεβρουαρίου 2011

Νοκ άουτ ο Μέλμπεργκ!


Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Όλοφ Μέλμπεργκ, καθώς λίγο πριν το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου αποχώρησε και έμεινε εκτός αποστολής από το ματς με τον Πανιώνιο (Κυριακή 27/2, 19:30). Αγωνία μέχρι την Δευτέρα που θα υποβληθεί σε εξετάσεις.


Με μια σημαντική απώλεια στο κέντρο της άμυνάς του, θα παραταχθεί την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, ο Ολυμπιακός. Ο λόγος για τον Όλοφ Μέλμπεργκ, που η τύχη του γύρισε την πλάτη στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον Πανιώνιο και έμεινε εκτός πλάνων του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Σουηδός αμυντικός αποχώρησε από την προπόνηση, καθώς έχει μια διάταση στον λαγονοψοείτη μυ δεξιά και θα παραμείνει στα pit για όσο χρειαστεί.

Το χρονικό διάστημα δεν το ξέρουμε αλλά θα το μάθουμε την Δευτέρα, όταν και ο Μελμπεργκ θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να εκτιμηθεί και η κατάσταση του τραυματισμού του. Ως τότε, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα κάνει πλάνα δίχως τον Σουηδό.

Κατά τ' άλλα, η αποστολή που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός δεν είχε κάποια έκπληξη, αν εξαιρέσουμε το γεγονός πως για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Γιάννης Φετφατζιδης δεν συμπεριελήφθη στην 18άδα. Ο Βαλβέρδε πιστεύει στον "Φέτφα", απλά την δεδομένη στιγμή θεωρεί πως δεν μπορεί να τον βοηθήσει.

Αντίθετα, στην "ερυθρόλευκη" αποστολή επιστρέφει ο Γιάννης Ποτουρίδης, μετά από την θλάση που τον είχε ταλαιπωρήσει και τον είχε αφήσει εκτός πλάνων του Ερνέστο Βαλβέρδε. Παρόλα αυτά, δύσκολα ο νεαρός αμυντικός θα ξεκινήσει βασικός στην θέση του Μέλμπεργκ, αφού λογικά θα προτιμηθεί ο Ραούλ Μπράβο. Με τον Βαλβέρδε βέβαια, τίποτα δεν είναι δεδομένο...

Σίγουροι πάντως για την ενδεκάδα, μοιάζουν να είναι οι Πάρντο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Χολέμπας, Μοδέστο, Μιραλάς, Φουστέρ και Τζιμπούρ. Από 'κει και πέρα, ο Ντουντού δεν αποκλείεται να ξεκουράσει λίγο τον "ταλαιπωρημένο" Ιμπαγάσα, ενώ αριστερό χαφ θα είναι είτε ο Ριέρα, είτε ο Ζαϊρί.

Αναλυτικά η αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ουρτάδο, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μέγερι, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου