28 Φεβρουαρίου 2011

Βοργιάς: «Ισχύουν όσα είπα...για Δαλούκα» !

Βοργιάς: «Ισχύουν όσα είπα...»
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον πρώην διεθνή διαιτητή Σωτήρη Βοργιά, ο οποίος τόνισε πως όλα όσα είπε σε αθλητική εκπομπή ισχύουν και πρέπει να διερευνηθούν από τις αρμόδιες Αρχές!

Ο πρώην διεθνής διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς βρέθηκε στην αθλητική εκπομπή «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον διαιτητή του ντέρμπι Δ. Καλόπουλο τονίζοντας: «Να μας πει τι του είπαν τις δύο φορές που τον έδειραν και του έκαψαν το μαγαζί και τι είπαν στον Βασσάρα όταν βρέθηκε στην ίδια θέση».


Παράλληλα, ο Βοργιάς στην εν λόγω εκπομπή μίλησε για την υπόθεση του Δαλούκα, που απασχόλησε και καιρό τα ρεπορτάζ, λέγοντας αυτολεξεί: «Να έρθουν σε μια εκπομπή Μαρινάκης, Δαλούκας και Μπέος και να μας πουν γιατί μάλωσαν, τι λεφτά χάθηκαν και για ποιον ευρωπαϊκό αγώνα. Εννοώ το Μακάμπι-ΟΣΦΠ, το οποίο διηύθυνε Ιταλός διαιτητής», ήταν τα λόγια του.

Στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση Μπέου-Δαλούκα, τονίζοντας: «Η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο. Ο Δαλούκας είναι κουμπάρος του Βασσάρα. Με τον Μπέο κάθε μέρα πήγαιναν βόλτα στον Βόλο. Μετά όμως ο Μπέος είπε ότι ο Δαλούκας είναι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου και τον έδιωξαν...»

«Εμμένω σε όσα είπα...»

Το gazzetta.gr eπικοινώνησε με τον Σωτήρη Βοργιά, ο οποίος αρκέστηκε να πει τα εξής:

«Ισχύουν όσα είπα και τα είπα για να συγκινήσω τις αρμόδιες Αρχές και τους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, ώστε να αλλάξει κάτι στο πρωτάθλημά μας. Ελπίζω να ασχοληθεί κάποιος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου