28 Φεβρουαρίου 2011

Από την Ρουμανία με αγάπη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η συμμετοχή της Νικολέττα Ρωμανού στα «Playmate 2010» ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς βγήκε στην φόρα το... κρυφό παρελθόν της. Η Νικολέττα γεννήθηκε στις 24 Μαΐου (χρονολογία δεν λέμε) και κατάγεται από την Ρουμανία. Ήρθε στην Ελλάδα για χάρη ενός τρελού έρωτα και παρόλο που δεν είναι πια μαζί, αποφάσισε να μείνει μόνιμα, καθώς λατρεύει την χώρα μας. 


«Ήμουν 17 χρονών όταν ήρθα στην Ελλάδα για διακοπές και από τότε έμεινα. Ερωτεύτηκα τρελά έναν Έλληνα και για χάρη του έμεινα. Δεν το σκέφτηκα πολύ… Δεν ήταν ότι παντρεύτηκα και έπρεπε να πάρω την απόφαση να έρθω για πάντα εδώ», έχει δηλώσει το μοντέλο.
Από την Ρουμανία με αγάπη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Η μελαχρινή καλλονή, που έχει ύψος 1,71μ. και απίστευτες αναλογίες, δούλευε ως στριπτιζέζ και πορνοστάρ, αφού είχε πρωταγωνιστήσει σε ροζ DVD ξένης παραγωγής. Μάλιστα, αυτά που πρόδωσαν το… παρελθόν της ήταν το τατουάζ-πεταλούδα που έχει στην πλάτη της και το piercing στη γλώσσα της.

Η Νικολέττα έχει και ένα… μυστικό piercing, λατρεύει ο,τιδήποτε έχει το χρώμα πράσινο, ενώ μεγάλη της αδυναμία είναι οι αγωνιστικές μηχανές. Λόγω όμως, του διαγωνισμού «Playmate» αναγκάστηκε να αναβάλει το ταξίδι της στην Αμερική για να παρακολουθήσει σεμινάρια στο «California Super Bike School».

«Μου αρέσει ο άντρας να είναι τολμηρός, δυνατός, και επιβλητικός. Αν οδηγεί και μηχανή, ακόμη καλύτερα. Είναι σέξι να οδηγεί μηχανή ο άντρας. Εξαρτάται βέβαια και από τον άντρα», έχει πει η Νικολέττα.

Τι κάνει όμως την Νικολέττα προκειμένου να κατακτήσει έναν άντρα; «Δε νομίζω ότι χρειάζεται να κάνω κάτι για να τρελάνω έναν άντρα. Ένα βλέμμα μου μόνο ή η εμφάνισή μου φτάνει και περισσεύει», αναφέρει χαρακτηριστικά. Και αν κρίνουμε από τη φωτογράφιση που έκανε για το «Playboy», την πιστεύουμε απόλυτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου