28 Φεβρουαρίου 2011

"Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία"!

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός με ανακοίνωση της εξέδρασε τις ευχατριστίες της προς την Δόξα Δράμας για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή.

Ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς την ΠΑΕ Δόξα Δράμας και τους φιλάθλους της εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Αγρινιώτικης ομάδας, Φώτης Κωστούλας ευχαρίστησε και τα μέλη του συνδέσμου φιλάθλων της Δόξας για την φιλοξενία και τα δώρα που του χάρισαν.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την ΠΑΕ Δόξα Δράμας για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή της ομάδας μας, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά του τέλος του μεταξύ μας αγώνα, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011.

Αντίστοιχου επιπέδου ήταν και η φιλοξενία των φιλάθλων μας, που από κοινού με τους φιλάθλους της Δόξας, απέδειξαν ότι μπορούν να συνυπάρξουν στις κερκίδες χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Τέλος, ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων της Δόξας για τη φιλοξενία στα γραφεία τους, τα καλά τους λόγια και τα δώρα που του χάρισαν.

Ευχόμαστε στη Δόξα επιτυχίες και υλοποίηση των στόχων της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου