27 Φεβρουαρίου 2011

Θρύλος ...στο κυνήγι της Ντόρτμουντ!



Θρύλος στο κυνήγι της Ντόρτμουντ!Στην ελίτ των ευρωπαϊκών πρωτοπόρων ομάδων με τις μεγαλύτερες διαφορές από τους διώκτες τους έχει μπει ο Ολυμπιακός και πλέον με νίκη επί του Πανιωνίου ξεφεύγει στο +12, με τη Ντόρτμουντ να είναι η μόνη που τον προσπερνά. Διαβάστε όλο το θέμα στο KatiMagiko.gr!




Την ευκαιρία να φτάσει στο +12 από τον Παναθηναϊκό θα έχει απόψε κόντρα στον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός και το KatiMagiko.gr σας παρουσιάζει τις διαφορές όλων των πρωτοπόρων στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τους «ερυθρόλευκους» να υπολείπονται μόνο της Ντόρτμουντ!
Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έπειτα από το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο +9 από τους «πράσινους» και με νίκη απόψε στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο θα φτάσει το +12 και μόνο η Ντόρτμουντ που κέρδισε χτες μέσα το Μόναχο τη Μπάγερν έχει καλύτερη διαφορά βαθμών από τη δεύτερη Λεβερκούζεν.

Κατά τα άλλα, η Πόρτο έχει μια εξίσου μεγάλη διαφορά 11 βαθμών από τη Μπενφίκα, με την ομάδα της Λισαβόνας πάντως να έχει ένα ματς λιγότερο οπότε η διαφορά μπορεί να μειωθεί. Μεγάλη είναι και η διαφορά της Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά από την «αιώνια» αντίπαλο Ρέιντζερς που ανέρχεται στους 8 βαθμούς, ενώ και στο ισπανικό πρωτάθλημα η… διαστημική Μπαρτσελόνα έχει αφήσει τη Ρεάλ του Μουρίνιο 7 βαθμούς πίσω.
Δείτε τον αναλυτικό πίνακα στο KatiMagiko.gr (κάνοντας κλικ εδώ)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου