16 Φεβρουαρίου 2011

«Έτοιμοι για αποδείξεις»

«Έτοιμοι για αποδείξεις»

Νίκη για δύο λόγους θέλει ο Μάκης Χάβος κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πρώτον, για να αποδείξουν οι παίκτες του πως δεν έφτασαν τυχαία εδώ και δεύτερον για τον κόσμο.
"Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει μία καλή ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τα παιδιά θα αποδείξουν για ακόμη μία φορά ότι δεν βρίσκονται τυχαία εδώ. Είναι έξτρα κίνητρο για τους παίκτες μας η συμμετοχή μας σε αυτή τη φάση του Europa League και μακάρι να κερδίσουμε για τον κόσμο μας που το αξίζει", τόνισε αρχικά ο Μάκης Χάβος. 


Για τις πιθανές απουσίες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον Λοβ και τον Χόντα: "Είναι πάρα πολύ ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και οι δύο. Είτε παίξουν, όμως, είτε όχι, το ρόστερ τους είναι τόσο μεγάλο, που μπορεί να καλύψει τις αδυναμίες." 
Για το ότι ο Σλούτσκι είπε ότι περιμένει τον ΠΑΟΚ να παίξει επιθετικά: "Εγώ περιμένω την ΤΣΣΚΑ πιο επιθετική από εμάς."

Για το ποιο θεωρεί καλό αποτέλεσμα: "Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι σημαντικό να κρατάς το μηδέν στην άμυνα. Δηλαδή, πρέπει να κάνουμε αυτό που κάναμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια."

Για την προεργασία που έχει γίνει για την ΤΣΣΚΑ: "Εμείς παρακολουθήσαμε την ΤΣΣΚΑ σε τρία φιλικά. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε σε αυτό το κομμάτι."

Για την κατάσταση του Βίκτορ Βιτόλο και το γεγονός ότι μπήκε στην αποστολή: "Όποιος παίκτης βρίσκεται στην αποστολή, μπορεί να αγωνιστεί. Ο Ίβιτς είναι έτοιμος. Ο Λίνο είχε ένα χτύπημα, αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα."

Για το τι φοβάται στο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: "Σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια. Είναι μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και εμείς πρέπει να τους σταματήσουμε."

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: "Είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες για την πρόκριση. Συμφωνώ με τον κ. Σλούτσκι."
Πηγή: οlapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου