22 Φεβρουαρίου 2011

Ευχάριστος "πονοκέφαλος" για Κωστένογλου!

Τα χέρια του Νίκου Κωστένογλου λύνουν οι επιστροφές παικτών για τον αγώνα με τον Άρη στο AEL FC Arena τους οποίος δεν είχε στη διάθεση του την περασμένη Κυριακή στην Ξάνθη.


Η ισοπαλία στα Πηγάδια την Κυριακή δυσκόλεψε και άλλο την υπόθεση παραμονή για την ΑΕΛ, ωστόσο όσο... μαθηματικά ζει, ελπίζει για την μεγάλη ανατροπή. Μια ανατροπή που προϋποθέτει τη νίκη κόντρα στον Άρη στο AEL GC Arena στον αγώνα για την 24η αγωνιστική της Superleague(27/2, 15:00).

Σε αυτό το παιχνίδι ο Νίκος Κωστένογλου θα έχει περισσότερες επιλογές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη καθώς επιστρέφουν τιμωρημένοι παίκτες αλλά και τραυματίες.

Ο Ντάνιελ Κουζέν θα βρίσκεται στην διάθεση του Ελληνα κόουτς καθώς εξέτισε στα Πηγάδια την μία αγωνιστική από τη συμπλήρωση καρτών. Αυξημένες πιθανότητες έχει να αγωνιστεί ο Γιαν Μπλάζεκ, που φαίνεται να έχει ξεπεράσει την κάκωση στο γόνατο με αποτέλεσμα η γραμμή πυρός των "βυσσινί" να έχει δύο επιπλέον "όπλα" κόντρα στον Άρη.

Την ίδια ώρα ο Νίκος Κωστένογλου περιμένει και τι θα γίνει με τους Ιμπραήμ Ταλ και τον Παναγιώτη Κατσιαρό, οι οποίοι θα δοκιμάσουν μέσα στην εβδομάδα με τις πιθανότητες να τεθούν στη διάθεση του αν είναι αυτή τη στιγμή μοιρασμένες. Το σίγουρο είναι πως ο Νίκος Νταμπίζας θα απουσιάζει λόγω τιμωρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου