28 Φεβρουαρίου 2011

Τους τα "έχωσε" ο Χάβος!

«Μαστίγιο και καρότο» ο Χάβος!Με το καλό και το… άσχημο μίλησε ο Μάκης Χάβος στους παίκτες του ΠΑΟΚ στη Σουρωτή για την ήττα από την Καβάλα.

 Από τη μία, ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχτεί άλλα κρούσματα αγωνιστικής απειθαρχίας και από την άλλη τους «ντόπαρε» ενόψει ΑΕΚ.
 
 
 
«Μέχρι το 30΄είχαμε καλή εικόνα, κάναμε ευκαιρίες, αλλά σε τέτοια παιχνίδια όταν μας δίνεται η ευκαιρία πρέπει να πετυχαίνουμε. Θα μπορούσαμε στο καλό μας σημείο να έχουμε πάρει ένα πέναλτι και ο αντίπαλός μας να παίζει με δέκα, αλλά την κατάσταση που επικρατεί στο πρωτάθλημα την ξέρετε» τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απειθαρχία και τον ατομισμό που διέκρινε την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. «Αυτό που μας στεναχώρησε όλους είναι η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, όπου όλη η ομάδα λειτούργησε απείθαρχα. Αν ξαναδιαπιστώσω ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που προσπαθούν μόνοι τους να πάρουν το παιχνίδι, την επόμενη ημέρα θα είναι σπίτια τους».

Κλείνοντας, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τον αγώνα με την ΑΕΚ, προσπαθώντας να τονώσει τους παίκτες του και να υπενθυμίσει το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι. «Εξακολουθώ να έχω μεγάλο εμπιστοσύνη στην ομάδα, έχουμε έναν αγώνα την Τετάρτη που ξέρετε τη σημασία του και οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι εκεί για να ανατρέψουμε την εικόνα»
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου