28 Φεβρουαρίου 2011

Ατρόμητος:«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα...Ελάτε, να μας κερδίσετε με τους δανεικούς»!

Με αιχμηρή ανακοίνωση απάντησε ο Ατρόμητος στα όσα υποστήριξε νωρίτερα ο Πανιώνιος για αθέτηση συμφωνίας όσον αφορά τα εισιτήρια που ήταν να λάβουν οι "κυανέρυθροι" για το μεταξύ τους παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή.


Στην ανακοίνωσή τους οι Περιστεριώτες εξηγούν τους λόγους που τους ανάγκασαν να προβούν σε αυτή την απόφαση, ενώ χαρακτηρίζουν απαράδεκτο και προκλητικό το ύφος αυτής που εξέδωσαν οι "Νεοσμυρνιώτες".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

"Σε απάντηση σημερινής ανακοίνωσης της ΠΑΕ Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. περί αθέτησης συμφωνίας, η ΠΑΕ Ατρόμητος θέλει να καταστήσει για μια ακόμη φορά σαφές ότι οι λόγοι που δεν μας επέτρεψαν να χορηγήσουμε εισιτήρια οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στο τεταμένο κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος έχει αναλύσει δια της αλληλογραφίας στην ΠΑΕ Πανιώνιος ότι οι συνθήκες έχουν μεταβληθεί και πρέπει να τις ακολουθήσουμε για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ως εκ τούτου προσδοκούσαμε να γίνει κατανοητή η θέση της ΠΑΕ Ατρόμητος η οποία στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου αποφάσισε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να μην δώσει εισιτήρια σε κανένα φιλοξενούμενο σωματείο.

Το δε ύφος της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Πανιώνιος είναι απαράδεκτο και προκλητικό και δυναμιτίζει το κλίμα του αγώνα της Κυριακής. Κι επειδή αναφέρετε σε αυτήν ότι έχουμε πάθει πανικό, περιμένουμε την ομάδα με τους δανεικούς παίκτες να έρθουν την Κυριακή για να μας κερδίσουν. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα".Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου