28 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοίνωση- Mπέος:«Να σταματήσει ο Τσιώλης τις δηλώσεις» !

Δεν βαρέθηκες ρε Μπέο;

Ακόμα μία ανακοίνωση εξέδωσε το αφεντικό του Ολυμπιακού Βόλου ζητώντας από τον Σάκη Τσιώλη να σταματήσει τις δηλώσεις! 


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Σάκη Τσιώλη σε πολιτική εφημερίδα των Αθηνών, στις οποίες κάνει λόγο περί αχαριστίας και στήριξη παραγόντων σε περίοδο μόνο καλών αποτελεσμάτων…

Θα του θυμίσουμε, για να μάθει και ο κόσμος, το περσινό πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, όταν μετά από δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες, με Αναγέννηση Καρδίτσας και Εθνικό Αστέρα, κατρακυλώντας μάλιστα η ομάδα από την 1η στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τότε που πραγματικά ο κ.Τσιώλης υπέβαλε την παραίτηση του. Ποιος τον στήριξε και του είπε “προχωράμε, πρώτοι θα βγούμε”; Ας αναλογιστεί λοιπόν, αν δεν τον στηρίζαμε τότε, πού θα ήταν σήμερα.

Τελικά για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Καλά θα κάνει ο κ. Τσιώλης να σταματήσει τις δηλώσεις και να αποδείξει και στη μετα-Βόλο εποχή πόσο καλός προπονητής είναι. Εξάλλου ο Ολυμπιακός Βόλου εκτός από τις επιτυχίες, του έδωσε και την ευκαιρία να διευρύνει και τις ήδη υπάρχουσες καλές σχέσεις με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Καλή τύχη κ. Τσιώλη.

Y.Γ. Τελικά τι ακριβώς ισχύει κ. Τσιώλη; Τα “τρία ευχαριστώ” ή οι δηλώσεις σας περί αχαριστίας;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου