27 Φεβρουαρίου 2011

Δέδες:"O ΠΑΟ μπορεί να προσφύγει στο CAS!"

"O ΠΑΟ μπορεί να προσφύγει στο CAS!" Για τις νομικές κινήσεις που μπορεί να κάνει ο ΠΑΟ αν δεν μείνει ικανοποιημένος από τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης (Σούπερ Λίγκα, ΕΠΟ) για τα επεισόδια στο Φάληρο, μίλησε ο Παντελής Δέδες, ο μοναδικός Έλληνας που είναι μέλος του CAS.

Tου Διεθνούς Αθλητικού Δικαστηρίου που εδρεύει στη Λωζάννη και η λειτουργία του είναι αναγνωρισμένη από όλες τις αθλητικές συνομοσπονδίες και οι αποφάσεις του γίνονται υποχρεωτικά δεκτές από την ΕΠΟ.
Ο κ. Δέδες απάντησε στην ερώτηση του SoccerPlus.gr λέγοντας: 



«Από τη στιγμή που έχουν περαιωθεί τα εσωτερικά ένδικα μέσα ο οποιοσδήποτε μπορεί να προσφύγει στο CAS εναντίον απόφαση που έχει εκδοθεί από αθλητικό δικαστήριο. Το CAS θα εξετάσει εξαρχής την απόφαση βάσει των στοιχείων που θα του προσκομιστούν και βάσει των κανονισμών που έχει δικαίωμα να εφαρμόσει».
Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός χαρακτήρισε αστεία την απόφαση της Σούπερ Λιγκ που τιμώρησε με μια αγωνιστική τον Ολυμπιακό, ενώ στο Δ.Σ της περασμένης Παρασκευής η Σούπερ Λιγκ απηύθυνε ερώτημα προς την ΕΠΟ για το κατά πόσο οι αποφάσεις του CAS πρέπει να επηρεάζουν την επικύρωση της βαθμολογίας...
ΠΗΓΗ: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου