27 Φεβρουαρίου 2011

Βάλε το κόκκινο φουστάνι...(pics)

Οι γυναίκες με κόκκινα ρούχα είναι πιο ελκυστικές, λέει μία ενδιαφέρουσα έρευνα.

Μεγάλη φαντασία ή ερωτική απογοήτευση έπρεπε να είχαν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Ρότσεστερ στη Νέα Υόρκη.

Οι αμερικανοί ερευνητές συμπέραναν ότι μια γυναίκα ντυμένη στα κόκκινα εκτός του ότι είναι πιο ελκυστική στους άνδρες, τους κάνει πιο ενεργητικούς κοινώς τους ανεβάζει τη λίμπιντο. 




Ειδικότερα έκαναν δύο πειράματα. Στο πρώτο πείραμα έδειξαν σε μια ομάδα ανδρών φοιτητών μια φωτογραφία μιας γυναίκας η οποία φορούσε μια κόκκινη μπλούζα, και σε μια δεύτερη ομάδα την ίδια φωτογραφία αλλά με την εικονιζόμενη να φορά μια μπλε μπλούζα.

Έπειτα, τους ρώτησαν τι θα ήθελαν να την ρωτήσουν. Η πρώτη ομάδα μαθητών επέλεξε πιο παιχνιδιάρικες ερωτήσεις.

Στο δεύτερο πείραμα, ανακοινώθηκε στις δύο ομάδες ότι θα είχε ο καθένας τους ξεχωριστά την ευκαιρία να συναντήσει την κοπέλα στη φωτογραφία σε μια διπλανή αίθουσα.

Ο κάθε άνδρας έπρεπε να πάρει δύο καρέκλες και να τις τοποθετήσει στο δωμάτιο υποδεικνύοντας πως θα κάτσουν οι δυο τους.

Βάλε το κόκκινο φουστάνι...Και εδώ, όσοι περίμεναν τη γυναίκα με τη κόκκινη μπλούζα τοποθέτησαν τη καρέκλα τους πιο κοντά στη κοπέλα από ότι έκανε η δεύτερη ομάδα που θα συναντούσε τη κοπέλα με τη μπλε μπλούζα.Γι’ αυτό κορίτσια βάλτε το κόκκινο φουστάνι εκείνο που σας κάνει πυρκαγιά και κυνηγήστε τον πρίγκιπά σας. Και αν σου κάτσει; Ποτέ δεν ξέρεις;. Καλή επιτυχία!

ΠΗΓΗ: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου