27 Φεβρουαρίου 2011

Έριξε τις Σέρρες και ελπίζει! (video)

O Αστέρας Τρίπολης σκόραρε εκτός έδρας μετά από το τρεις μήνες (1 γκολ σε 7 αγώνες), αναπτέρωσε τις ελπίδες του για την παραμονή κι έστειλε ουσιαστικά τον Πανσερραϊκό στη Football League!

Λαδάκης
Σπουδαίο και παλικαρίσιο το «διπλό» του Αστέρα Τρίπολης στις Σέρρες. Οι «Αρκάδες» επικράτησαν με 0-1 του Πανσερραϊκού χάρη στο γκολ με πέναλτι του Ροτζέριο Μάρτινς και θα συνεχίσoυν τη μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία.


Συγκεκριμένα, ο Αστέρας έπιασε τον Πανιώνιο στους 25 βαθμούς (14η θέση) και πλέον περιμένει να δει τι θα κάνει το βράδυ η ομάδα της Νέας Σμύρνης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη, οι Σέρρες με 17 βαθμούς και στον πάτο της βαθμολογίας δεν μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση.

  Ο Ροτζέριο Μάρτινς από τα έντεκα βήματα νίκησε τον Φερνάντες και έβαλε μπροστά στο σκορ τους Αρκάδες. Η απόφαση του διαιτητή ωστόσο προκάλεσε χαλαρές αντιδράσεις από τους γηπεδούχους, αφού όπως ισχυρίζονται ο Ισπανός δεν έβλεπε.
 


Πανσερραϊκός (Βούκοτιτς): Φερνάντες, Άλβαρες, Άμο, Παπάζογλου, Μαβενέ, Λεοζίνιο, Κις (Τριανταφύλλου 70'), Πάρκερ, Γεωργιάδης (Σουμπίνιο 54'), Μπέλιτς, Νταλέ.
Αστέρας Τρίπολης (Δερμιτζάκης): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Μπαστία, Λαδάκης, Μάρτινς (Κερ 80'), Καρέρα (Τσαμπούρης 89'), Αρσενίεβιτς (Ουντότζι 65'), Παπάζογλου.

Σκορερ: Μάρτινς (πέναλτι 19')  
 Καρτες: Άμο (κίτρινη 18'), Πάρκερ (κίτρινη 50'), Λαδάκης (κίτρινη 69'), Καρέρα (κίτρινη 78'), Τριανταφύλλου (κίτρινη 82'), Μπαρτολίνι (κίτρινη 82'), Ανάκογλου (κίτρινη 85'), Αναστασόπουλος (κίτρινη 87'), Φερνάντες (κίτρινη 90'),

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Σερρών
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου)
Βοηθοί: Γούκος (Ηπείρου), Σωτηρόπουλος (Αχαϊας)
4ος: Τοπούζης (Θράκης)
Παρατηρητής: Σκουφίτσας (Αθηνών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου