28 Φεβρουαρίου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ! (video)

Τι δείχνει το ροζ βίντεο που βιντεοσκόπησαν οι φοιτήτριες;
Ανάστατη είναι η κοινωνία της Καλαμάτας, καθώς μια γαργαλιστική πληροφορία για ροζ βίντεο κυκλοφορεί από στόμα σε...στόμα τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στην Καλαμάτα..., την περασμένη Τετάρτη φοιτήτριες συναντήθηκαν με εύπορους αγρότες -υπεράνω υποψίας- σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.Η συνάντηση είχε ερωτικό χαρακτήρα και οι φοιτήτριες επιδόθηκαν σε σεξουαλικά όργια με τους αγρότες. Υπήρχε όμως κάτι που οι ευυπόληπτοι κύριοι δεν γνώριζαν.

Οι φοιτήτριες βιντεοσκόπησαν τα ομαδικά όργια και το ροζ βίντεο φέρεται να διέρευσε σε γνωστό τσοντο-site κάτω από άγνωστες συνθήκες.Οι φοιτήτριες εκβιάζουν τους αγρότες οτι θα αποκαλύψουν τα όργια αν δεν τους δώσουν χρήματα. Η διαφωνία μιας φοιτήτριας με έναν από τους αγρότες έγινε αφορμή να μαθευτεί το ροζ σκάνδαλο αρχικά στην Καλαμάτα και σιγά-σιγά στο πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα στην Καλαμάτα, δεν αποκλείεται ο ίδιος ο αγρότης να έβγαλε το ροζ βίντεο στη φόρα έτσι ώστε να μην έχουν αντικείμενο εκβιασμού οι φοιτήτριες.Το θέμα είναι σε εξέλιξη και οι συζητήσεις έχουν αρχίσει να ξεπερνούν τα όρια της Καλαμάτας, καθώς ένας από τους αγρότες κατάγεται από άλλη πόλη της Μεσσηνίας.

***(ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ! ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΩ-ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ ! ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ! ΙΣΑ ΙΣΑ ! ΕΙΣΤΕ  ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!)***ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Πηγή: http://skandalistes.blogspot.com/search/label/Sex%20Tape#ixzz1DDDVGSVQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου