27 Φεβρουαρίου 2011

Το πανό κατά Μαρινάκη και η αποθέωση των...πρωταθλητων!(video)

Πήγαν… βόλτα το πανό για Μαρινάκη

Οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο είχαν κρεμασμένο ένα πανό, το οποίο αναφερόταν στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Με την λήξη της αναμέτρησης πήραν το συγκεκριμένο πανό και το πήγαν… βόλτα, ώστε να έχει καλύτερη προβολή.Συγκεκριμένα, το πήγαν πίσω από την κάμερα που έκανε δηλώσεις ο Σίλβα Κλέιτον, ώστε να φανεί σε όλους τους τηλεθεατές.




Ο κόσμος του Παναθηναϊκού «έβραζε» με όσα έγιναν εις βάρος των νταμπλούχων το περασμένο Σάββατο στο Φάληρο. Η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ήταν πρώτης τάξεως ευκαιρία για διαμαρτυρία και οι οπαδοί του «τριφυλλιού» ειρηνικά έστειλαν το μήνυμα.
Αποθέωση και διαμαρτυρία! (vid & pics)
Εκτός από τα πολλά συνθήματα κατά του Μαρινάκη, του Ολυμπιακού και της Λίγκας, φίλοι του «τριφυλλιού» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πριν από την έναρξη του ματς και πήραν το σεντόνι της διοργανώτριας αρχής, βγάζοντάς το από το γήπεδο, προκαλώντας το χειροκρότημα από το υπόλοιπο γήπεδο, ενώ υπήρχε πανό που έλεγε «ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ».

Μετά ήρθε η αποθέωση! Οι παίκτες του Παναθηναϊκού με τον Φερέιρα μπροστάρη, πήγαν αρχικά στο πέταλο και στη συνέχεια σε άλλες θύρες και το γήπεδο σείστηκε από το «να τοι, να τοι οι πρωταθλητές», ενώ ξεχωριστά άκουσαν το όνομά τους οι Σισέ, Λέτο και Καντέ!

Μάλιστα, οπαδοί των «πρασίνων» ανάρτησαν πανό που έγραφε: «Djibril,tu est l'un d'entre nous!!Restes avec nous. Δηλαδή: «Τζιμπρίλ, είσαι ένας από εμάς! Μείνε μαζί μας! Νωρίτερα έγινε μηχανοκίνητη πορεία, η οποία ξεπέρασε τα 2.500 μηχανάκια και ξεκίνησε από τη Λεωφόρο, πέρασε από τη ΓΓΑ, την ΕΠΟ και τη λεωφόρο Κατεχάκη και κατέληξε στο Ολυμπιακό Στάδιο.Το «οεοεοε Τζιμπρίλ Σισέ» δόνησε το ΟΑΚΑ και μετά το τέλος του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου