26 Φεβρουαρίου 2011

Φουλ για Ευρώπη ο Βόλος !(videos)



Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η εποχή του Μάκη Κατσαβάκη στον Ολυμπιακό Βόλου.Η ομάδα του Βόλου, πέρασε από την Κέρκυρα επικρατώντας με 3-1 του ΑΟΚ και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς (Videos) 


Οι "ερυθρόλευκοι" παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο πέρασαν από την Κέρκυρα επικρατώντας με 3-1 του τοπικού ΑΟΚ και μπήκαν για τα καλά σε ευρωπαϊκή τροχιά, καθώς βρίσκονται πλέον στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς.

Οι Βολιώτες στα πρώτα τριάντα λεπτά της αναμέτρησης κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ με τους Σολάκη (2) και Μπρέσκα και να πάρουν το πολύτιμο "τρίποντο". Από την άλλη η Κέρκυρα που έκανε πολλά λάθη στο πρώτο μέρος, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-3 με τον Καλαντζή. Με την ήττα αυτή οι "Φαιάκες" παρέμειναν στους 30 βαθμούς.


Ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε πολύ δυνατά με το ξεκίνημα τις αναμέτρησης και στο πρώτο ημίωρο είχε καταφέρει να σημειώσει όχι ένα, αλλά τρία γκολ. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ουμπίντες εκτέλεσε κόρνερ και ο Σολάκης με κεφαλιά έκανε το 0-1 για τους "ερυθρόλευκους".





Ο Ολυμπιακός Βόλου, συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 23', διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Μπρέσκα γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Σολάκη ο οποίος σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0-2. Οι αμυντικοί της Κέρκυρας είχαν σταματήσει νομίζοντας πως ο επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου ήταν οφσάιντ, ωστόσο δεν είχαν δίκιο.




Οι φιλοξενούμενοι δεν έριξαν τον ρυθμό τους στην συνέχεια και τέσσερα λεπτά αργότερα (27'), ανέβασαν τον δείκτη του σκορ. Ο Μπρέσκα έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το Κέρκυρα- Ολυμπιακός Βόλου 0-3.




Στο δεύτερο μέρος η Κέρκυρα ανέβασε την απόδοσή της, θέλωντας να μπει εκ νέου στο ματς και πέντε λεπτά (50') μετά το ξεκίνημα κατάφερε να μειώσει σε 1-3 με κεφαλιά του Καλαντζή, μετά από σέντρα του Γκουστάβο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου