1 Μαρτίου 2011

Μιραλάς ως το 2014! Δεν αλλάζει η ρήτρα του Βέλγου

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο κ. Εντροτό με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πριν λίγο και όλα πήγαν κατ' ευχήν. Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο μάνατζερ του παίκτη έφτασε νωρίς το απόγευμα στην χώρα μας προκειμένου να μιλήσει με τους Πειραιώτες και να οριστικοποιηθεί η παραμονή του πελάτη του στον Πειραιά. Οριστική συμφωνία θα επέλθει στη νέα συνάντηση του Ενρότο με την ΠΑΕ Ολυμπιακός-στις 15 Μαρτίου.Διαψεύδουν οι ερυθρόλευκοι περί  σημερινής συνάντησης με τον μάνατζερ του Κέβιν.



 Το γκολ του Κέβιν Μιραλάς επί του Παναθηναϊκού στην προτελευταία αγωνιστική, ήταν η αφετηρία της αγωνιστικής αναγέννησης του Βέλγου επιθετικού. Στη Νέα Σμύρνη, ο Μιράλας βρήκε για δεύτερη στη σειρά αγωνιστική το δρόμο προς τα δίκτυα, φθάνοντας τα ένδεκα γκολ στο πρωτάθλημα.
Η συνολική του απόδοση απ' την αρχή της περιόδου, έχει ικανοποιήσει πλήρως τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Για το λόγο αυτό στα τέλη Ιανουαρίου προχώρησε στην αγορά των δικαιωμάτων του απ' την Σεντ Ετιέν, απ' την οποία είχε αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού, πέρυσι το καλοκαίρι.

Έτσι, μπήκε στην τελική ευθεία το θέμα της υπογραφής νέου συμβολαίου, διάρκειας τριών χρόνων, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Μιραλάς. Κάτι που είχε συμφωνηθεί απ' το καλοκαίρι, όταν και είχε υπογραφεί προσύμφωνο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Υπενθυμίζεται πως με βάση το προσύμφωνο, ο Μιραλάς θα εισπράττει 1.100.000 ευρώ το χρόνο, έως και το 2014. Αλλά εφ' όσον φέρει πρόταση στους «Πειραιώτες» ύψους 4.200.000 ευρώ, θα μπορεί να μείνει ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου