1 Μαρτίου 2011

Νέα δίωξη Αντωνακάκη για ανακοίνωση της Θύρας 7!

Νέο χτύπημα του αναπληρωτή αθλητικού εισαγγελέα κ.Αντωνακάκη, Άσκησε δίωξη κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός για ανακοίνωση της Θύρας 7, εναντίον του ΓΓΑ Π.Μπιτσαξή και ζητάει την εκδίκασή της την Πέμπτη.

Μετά την έφεση που έκανε κατά της πρωτόδικης απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Superleague για επιβολή μιας αγωνιστικής, ο αναπληρωτής αθλητικός εισαγγελέας ξαναχτύπησε! Ασκησε δίωξη στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ για ανακοίνωση που είχε βγάλει η Θύρα 7, κατά του ΓΓΑ, Παναγιώτη Μπιτσαξή.




Ο κ.Αντωνακάκης συνδέει άμεσα τον σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού με την ΠΑΕ και η υπόθεση θα εκδικαστεί την Πέμπτη, μαζί με την αντίστοιχη Μαρινάκη (για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ) την Πέμπτη.


Δεν τον αφήνει να ...ησυχάσει τον Ολυμπιακό, ο αναπληρωτής αθλητικός εισαγγελέας Εμαννουήλ Αντωνακάκης. Μετά την έφεση που έκανε το πρωί, κατά της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Superleague, αποφάσισε να ασκήσει και δίωξη κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, λόγω μιας ανακοίνωσης της Θύρας 7, κατά του ΓΓΑ, Παναγιώτη Μπιτσαξή!


Ο σύνδεσμος φιλάθλων του Ολυμπιακού είχε επιτεθεί κατά του ΓΓΑ, λόγω δηλώσεων που είχε κάνει για τα επεισόδια στο Θέατρο Τέχνης. Ο κ.Αντωνακάκης επιρρίπτει ευθύνη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνδέοντάς την άμεσα με τον σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών της!

Πέρα από το πρωτοφανές αυτής της δίωξης, προκύπτουν πολλά ερωτηματικά. Για ποιο λόγο, άραγε, δεν κάλεσε με το ίδιο σκεπτικό και τον φορέα της Θύρας 13, για την εμετική και αποκρουστική ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με τα γεγονότα του ντέρμπι, καθυβρίζοντας σκαιότατα φορείς και πρόσωπα;
Γιατί ο κ. Αντωνακάκης δεν παρέπεμψε ΑΚΟΜΑ τον προπονητή του Παναθηναϊκού Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος δήλωσε με στόμφο ότι το πρωτάθλημα είναι στημένο; Γιατί δεν παρέπεμψε ΑΚΟΜΑ τον πρόεδρο της ΑΕΚ κ. Αδαμίδη, ο οποίος δήλωσε ότι το πρωτάθλημα είναι πλαστό;

1 σχόλιο:

  1. Mπράβο στον εισαγγελέα,τιμάει το λειτούργημά του και την δικαιοσύνη. Μακάρι να ήταν όλοι οι εμπλεκόμενοι με το ποδόσφαιρο τόσο σωστοί όπως ο κος Αντωνακάκης. Επιτέλους πρέπει να κατλάβει ο ΟΣΦΠ, ο πρόεδρος του και οι οπαδοί του ότι η ασυλία που είχαν από την φοβισμένη πολιτεία και τους ψηφοθήρες πολιτικούς....τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή