2 Μαρτίου 2011

Κοντοές ...τριετίας στην ΑΕΚ !

Την κιτρινόμαυρη φανέλα αναμένεται να φοράει ο Κοντοές από τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Κοντοές βρίσκεται η ΑΕΚ, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, καθώς είναι γνωστό ότι ο 25χρονος αμυντικός απασχολεί εδώ και καιρό τον Χιμένεθ, ο οποίος έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τις πολλές δουλειές που μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο.

Τη λήξη της περιόδου περιμένει ο Γιάννης Κοντοές για να ντυθεί και επίσημα στα κιτρινόμαυρα….


Ο 25χρονος δεξιός μπακ που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ για 3ετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές που θα ξεκινούν από 150.000 ευρώ και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές.

Οπως διαβάσατε χθες στο «Goal», στην Ενωση διατηρούν εξαιρετική άποψη για τον Πετρόπουλο και ανεξάρτητα από την παραμονή ή όχι των Μπλάνκο και Μπάχα είναι αποφασισμένοι να κινηθούν για την απόκτησή του, σε περίπτωση που τελικά μείνει ελεύθερος. Μάλιστα, μέσω τρίτων έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του παίκτη, που δεν είναι αρνητικός να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, καθώς θεωρεί πως θα του δοθούν περισσότερες ευκαιρίες να αγωνιστεί.


Ο Κοντοές είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης, κάτι που αρέσει στον Ισπανό τεχνικό και γι’ αυτό το λόγο έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του!

O Μανόλο Χιμένεθ ενδιαφέρεται εδώ και αρκετό καιρό για τον Γιάννη Κοντοέ και όπως όλα δείχνουν ο άσος του Πανιωνίου θα αγωνίζεται από την προσεχή σεζόν στην ΑΕΚ.Ο 24χρονος αμυντικός, που μετράει συνολικά 56 συμμετοχές με τη φανέλα των κυανέρυθρων στο πρωτάθλημα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και αναμένεται ν’ αποτελέσει μια από τις μεταγραφές της Ενωσης την επόμενη περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου