1 Μαρτίου 2011

Συγχαρητήρια μοίρασε ο Ψωμιάδης!

Ο Σταύρος Ψωμιάδης βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση της Καβάλας και μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε ότι πρέπει να συγκεντρωθούν στα επόμενα παιχνίδια.

Με μια προπόνηση ξεκίνησε ουσιαστικά σήμερα η προετοιμασία της Καβάλας για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Σε αυτή έδωσε το παρών και ο Σταύρος Ψωμιάδης για να μοιράσει συγχαρητήρια για τη σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ τους τόνισε πως πρέπει να ξεχάσουν γρήγορα το συγκεκριμένο παιχνίδι και να δώσουν προσοχή τόσο σε αυτό με τους Αρκάδες όσο και στα επόμενα.

«Αξίζετε πολλά συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη, όμως δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς. Πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα ματς και κυρίως να δούμε πως θα συγκεντρωθούμε σ’ αυτά», ήταν τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ προς τους παίκτες.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ζαν Κλοντ Νταρσεβίλ και Βαγγέλης Οικονόμου έλαβαν κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση, με τον πρώτο να ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και τον δεύτερο να έχει ξεπεράσει την ίωση.

Αντίθετα, ο Δημήτρης Δρόσος συνέχισε το ειδικό του πρόγραμμα, ενώ αναμένεται να αποφασιστεί σε ποιες δυο αναμετρήσεις θα εκτίσουν την ποινή τους οι Ντουγκλάο Φερέιρα και Οράσιο Καρντόσο, καθώς αμφότεροι έχουν συμπληρώσει εφτά κίτρινες κάρτες. Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ.

Στο πρώτο συμμετείχαν όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στην Τούμπα, οι οποίοι έκαναν αποθεραπεία και στο δεύτερο ήταν οι υπόλοιποι. Τέλος, η προετοιμασία των «αργοναυτών» θα συνεχιστεί αύριο με μια προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη το πρωί και στην οποία το βάρος από τον Χένρικ Κάσπερτσακ θα πέσει κυρίως σε θέματα τακτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου