1 Μαρτίου 2011

"Πολύτιμος ο βαθμός με Ολυμπιακό"!


Η ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό θα βοηθήσει τον Πανιώνιο στην προσπάθεια για την παραμονή όπως τόνισε ο Ανδρέας Σάμαρης.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM 94.6", ο μέσος των "κυανέρυθρων" επεσήμανε ότι αν οι ομάδες που θα  αντιμετώπισουν οι "κυανέρυθροι" είναι στα μέτρα τους και αν έπαιρναν βαθμούς και με εκείνες παλαιότερα δεν θα κινδύνευαν.

Επίσης τόνισε ότι με την έλευση του Τάκη Λεμονή ο Πανιώνιος δείχνει περισσότερο ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Αρχικά για την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό, είπε: «Είναι επιτυχία το αποτέλεσμα για την ομάδα μας και είναι και πολύτιμος ο βαθμός. Στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, όποια ομάδα παίρνει βαθμούς είναι επιτυχία. Θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουμε για τη σωτηρία».


Για τις επιτυχίες κόντρα στους “μεγάλους”, σημείωσε: «Έχουμε πάρει αποτελέσματα πολύ καλά στον δεύτερο γύρο. Οι ομάδες που έχουμε ακόμα να αντιμετωπίσουμε είναι στα μέτρα μας, αν και με αυτές δεν παίρνουμε βαθμούς όπως με τους μεγάλους. Αυτό εξηγείται, κατά τη γνώμη μου, επειδή σεβόμαστε περισσότερο τις άλλες ομάδες που έρχονται στην έδρα μας». 


Για τον Τάκη Λεμονή, δήλωσε: «Δείχνουμε πιο ομάδα από τη στιγμή που ήρθε και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Δουλεύουμε σε όλα τα επίπεδα πολύ καλά. Ο Λεμονής έχει βάλει τη δική του δουλειά στην ομάδα».

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, τόνισε: «Ο Μήτρογλου έχει βάλει σημαντικά γκολ και ο Γκαλίτσιος έχει βοηθήσει, όπως και ο Σβέρκος. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν και στη συνέχεια τη χρονιάς». 


Τέλος για τους προσωπικούς του στόχους, επεσήμανε: «Είναι ίδιοι με αυτούς τη ομάδας. Αν πάει καλά η ομάδα, είμαι κι εγώ καλά. Στόχος μου είναι να κάνω πράγματα με τον Πανιώνιο, να βγούμε Ευρώπη του χρόνου και να κάνουμε και μια καλή πορεία στο Κύπελλο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου