2 Μαρτίου 2011

Έκτακτη ΓΣ στον ΠΑΟΚ !

Την απόφαση για έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της. Το συμβούλιο θα γίνει τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στα γραφεία της εταιρείας στο γήπεδο της Τούμπας, στη διάρκεια της οποίας, μεταξύ άλλων, θα συζητηθεί η δυνατότητα εκλογής αιρετής διοίκησης, αλλά και η νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.





ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ»

«ΠΑΟΚ» - ΠΑΕ
ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ 28.03.2011

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ», Αρ. ΜΑΕ 99130/06Β/86/77, σύμφωνα με το Νόμο 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιριών» όπως ισχύει και το Καταστατικό της, καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 28η Μαρτίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.00 στα επί της οδού Μικράς Ασίας - Γήπεδο Τούμπας γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

ΘΕΜΑΤΑ:
1. Διερεύνηση δυνατότητας εκλογής αιρετής διοίκησης - εκλογή αιρετής διοίκησης.
2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων μετοχών με την επιφύλαξη του άρθρου 13α Κ.Ν. 2190/20 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 6 Κ.Ν. 2190/20.
3. Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.
4. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις
Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας.

Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου.

Για να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οι κύριοι Μέτοχοι, πρέπει σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιριών», όπως ισχύει και το Καταστατικό της Εταιρίας να καταθέσουν τις μετοχές τους ή τους προσωρινούς τίτλους τους, πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την οριζόμενη για τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρίας στη Θεσσαλονίκη (Μικράς Ασίας- Γήπεδο Τούμπας) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Ελληνική Τραπεζική Εταιρία.

Εντός της ίδιας προθεσμίας πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και οι σχετικές αποδείξεις κατάθεσης μετοχών καθώς και τα τυχόν νομιμοποιητικά έγγραφα και έγγραφα αντιπροσώπευσης.

Σε περίπτωση που στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση διαπιστωθεί έλλειψη απαρτίας των μετόχων , θα συγκληθεί 1η Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 8 Απριλίου 2011 ημέρα Παρασκευή και ώρα 17.00 στα επί της οδού Μικράς Ασίας - Γήπεδο Τούμπας γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Σε περίπτωση που στην 1η Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση διαπιστωθεί έλλειψη απαρτίας των μετόχων, θα συγκληθεί 2η Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 19 Απριλίου 2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 17.00 στα επί της οδού Μικράς Ασίας - Γήπεδο Τούμπας γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου