2 Μαρτίου 2011

Βόμβα:Αιχμές Αναστασόπουλου για το Πανιώνιος-Ολυμπιακός!


Αιχμές για το ισόπαλο αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό άφησε ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Αναστασόπουλος, που τόνισε πως ο Αστέρας θα σωθεί.Aναλυτικά οι δηλώσεις του στο Sentra.fm: 



 

"Αυτό που προέχει στον Αστέρα είναι η ηρεμία του. Ο κόσμος έχει εξαγριωθεί και με το δίκιο του. Όταν είσαι δύο χρόνια στην Σούπερ Λιγκ και κάνει καλές χρονιές και τις άλλες δύο μάχεσαι να σωθείς. Δεν ξέρω από πού παίρνουν πάτημα και δεν έρχονται στο γήπεδο.

Έχει ένα γήπεδο 6.000 θέσεων και μόνο στα ντέρμπι γεμίζει. Θέλουμε τον κόσμο κοντά. Έχει 35.000 κατοίκους η περιοχή. Όταν παίζεις με την Κέρκυρα και την Λάρισα και έχεις 1000 1500 άτομα είναι σαν να παίζεις εκτός έδρας. Πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς και ξεφύγαμε από τους καταραμένους 22. Έχουμε κάνει μόνο 4 νίκες στο πρωτάθλημα. Δεν μπορούν να έρχονται τ’ αποτελέσματα που θες.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό, έχει 11 βαθμούς διαφορά και δεν έχει χάσει πουθενά, έχει κερδίσει τους πάντες και κάνει γκέλα στον Πανιώνιο. Τώρα πως γίνεται αυτό… ψιλά γράμματα.

Τελευταία αγωνιστική θα κριθούν όλα. Εύχομαι να μην φτάσουμε εκεί. Και εμεις και ο Πανιώνιος θα τα παίξουμε όλα. Αλλά κοιτάξτε μην μπει καμιά άλλη ομάδα. Ατρόμητος και Ηρακλής έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε ένα πρόγραμμα που μπορούμε να πάρουμε βαθμούς. Πάμε τώρα στην Καβάλα, που είναι στο Ουέφα και παίζει την καλύτερη μπάλα για μένα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου