1 Μαρτίου 2011

Έφεση Αντωνακάκη για την ποινή του Ολυμπιακού!Ξανά στο σκαμνί οι «ερυθρόλευκοι»!

"Μήπως είναι μικρή η ποινή της μίας αγωνιστικής;"

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Εμμανουήλ Αντωνακάκης, άσκησε έφεση για την ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό.

Ο εισαγγελέας κατάθεσε έφεση αυτεπάγγελτα για την ποινή του «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να διαπιστώσει αν η τιμωρία είναι μικρή.Εξαλλος είναι ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης.



Θυμίζουμε ότι ο κ. Αντωνακάκης είναι ο εισαγγελέας που είχε ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Τάσο Μητρόπουλο. αλλά και την ΠΑΕ Ολυμπιακός.


Βεβαίως, με την υπάρχουσα νομοθεσία η μεγαλύτερη ποινή που θα μπορούσε να επιβληθεί στον Ολυμπιακό είναι αυτή των 2 αγωνιστικών. Πρόκειται ουσιαστικά για επανεξέταση της υπόθεσης. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είχε χαρακτηρίσει στη δίωξή του τα επεισόδια ευρείας έκτασης (κάτι που συνεπάγεται ποινή δύο αγωνιστικών), αλλά η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τα χαρακτήρισε εκτεταμένα και τιμώρησε τους Πειραιώτες με μία αγωνιστική.

Στις τάξεις του Ολυμπιακού υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, ειδικά από τη στιγμή που η ΠΑΕ δεν έκανε έφεση για καμία από τις τιμωρίες που επιβλήθηκαν για το ντέρμπι (σε ΠΑΕ, Τοροσίδη και Μητρόπουλο). Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο χθεσινό ΔΣ της ΕΠΟ είχε κατηγορήσει ευθέως τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα επειδή δεν άσκησε δίωξη σε βάρος παικτών του Παναθηναϊκού για τη συμπεριφορά τους μετά το ντέρμπι των «αιωνίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου