1 Μαρτίου 2011

"Ήμουν τραυματίας, θα παίξω με Ηρακλή!"

Αρχηγού παρόντος...

Ο Σέρχιο Κόκε έβαλε τέλος με δηλώσεις του στα σύννεφα που δημιουργήθηκαν σχετικά με τον τραυματισμό του. "Οι σχέσεις μου είναι άριστες με όλους".

Δημοσιεύματα ήθελαν τον παίκτη να είναι δυσαρεστημένος από τη στάση και τη συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων από τη διοίκηση, όμως ο επιθετικός του Άρη με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει. 



 
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Ισπανό επιθετικό λίγα λεπτά πριν από την πρωινή προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και συνομίλησε μαζί του.
«Αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα τραυματισμού, αισθάνομαι καλύτερα, θα δοκιμάσω να προπονηθώ και εύχομαι να μπορέσω να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου για τον αγώνα με τον Ηρακλή», δήλωσε ο παίκτης δευτερόλεπτα πριν από την έναρξη της προπόνησης.
Όσο για αυτά που ακούγονται για τις σχέσεις του με τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Μιχαλήτσο, επεσήμανε: «η διοίκηση έχει επιλέξει το συγκεκριμένο προπονητή και εμείς οφείλουμε να υπακούμε στις εντολές του».
Ο Κόκε αναφέρθηκε και στις φήμες που τον ήθελαν να έχει «ψυχρές» σχέσεις και με τη διοίκηση των «κιτρίνων»: «ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κανέναν, απεναντίας οι σχέσεις μου είναι άριστες με όλους». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου