2 Μαρτίου 2011

«Έσυ, στον κόσμο σου! Συγνώμη κιόλας,αλλά..ασυναρτησίες λες για τους συνδέσμους»!

"Να κοπούν οι σύνδεσμοι!"

Συνεχίζεται το ξέσπασμα του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, για την αναβολή του τελικού Κυπέλλου στο μπάσκετ. Αφού τα «έχωσε» στον ΓΓΑ, έπειτα τα έβαλε με τους συνδέσμους φιλάλθων, τις ΠΑΕ και τον οπαδικό Τύπο.


"Να ανασταλεί άμεσα η λειτουργία των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών. Θα πρέπει να έχουν την έγκριση των ΠΑΕ ή των ΚΑΕ. Να τους αφαιρεθεί η δυνατότητα χρήσης των εμβλημάτων, των συμβόλων, των χρωμάτων, όλων αυτών των πραγμάτων. Θα πρέπει να υπάρχει άμεση παρέμβαση σε αυτό το χώρο. Να κοπεί ο ομφάλιος λώρος και να τελειώνουμε με αυτούς τους κυρίους.

Όλα τα έσοδα του ΟΠΑΠ να πηγαίνουν στο γενικό λογιστήριο του κράτους. Να σταματήσει αυτό το παραμύθι. Μία ομάδα της Σούπερ Λίγκας, η τελευταία, παίρνει περισσότερα χρήματα από όσα το ελληνικό μπάσκετ. Αντί να πάμε εμπρός, πάμε πίσω. Μας λένε από την Πολιτεία ότι έχουμε χορηγούς. Πρέπει δηλαδή να τιμωρηθεί η δυνατότητα μίας ομοσπονδίας να βρει χορηγούς;

Πρέπει να περάσουμε μεγαλύτερες αρμοδιότητες στους αθλητικούς εισαγγελείς. Να έχουμε μεγαλύτερες δυνατότητες παρέμβασης, ακόμη και σε διάφορα δημοσιεύματα οπαδικού Τύπου. Και αυτό είναι κάτι που εξάπτει και πυροδοτεί τα φαινόμενα αυτά της κοινωνίας. Πρέπει να κάνουμε πρόταση αλλαγής αυτής της πραγματικότητας. Να συστρατευτούμε και να συγκρουστούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου