1 Μαρτίου 2011

Δώνης: "Φαβορί ο Ολυμπιακός Βόλου"!

Με τον κόσμο στο πλευρό του και με μεγάλο ενθουσιασμό θα υποδεχθεί ο Ατρόμητος την Τετάρτη (2/3 18.00 conn-x TV) τον Ολυμπιακό Βόλου για τον πρώτο ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Δώνης, τόνισε πως η κατάκτηση του τροπαίου δεν αποτελεί αυτοσκοπό γι' αυτούς και πως είναι απόλυτα ικανοποιημένοι που κατάφεραν να φθάσουν έως την ημιτελική φάση του θεσμού. 


Παράλληλα, μεταξύ άλλων, κάλεσε τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν στην ομάδα και να δημιουργήσουν ένα ζεστό κλίμα την ημέρα της αναμέτρησης:«Για τους άλλους τρεις διεκδικητές του Κυπέλλου Ελλάδας η κατάσταση του τροπαίου είναι αυτοσκοπός ενώ για εμάς αποτελεί μεγάλη ευχαρίστηση που είμαστε στην ημιτελική φάση του θεσμού. 

Σύμφωνα με το βαθμολογικό πίνακα αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα που φαντάζει να είναι και το φαβορί. Από τη δική μας πλευρά είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα φανούν απόλυτα δυνατοί με ιδιαίτερο πάθος και μεγάλη φιλοδοξία. Καλώ τους φιλάθλους μας να μας ενισχύσουν δημιουργώντας μια ωραία και ζεστή ατμόσφαιρα», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.


Επιπλέον, η προετοιμασία των «κυανόλευκων» ολοκληρώθηκε σήμερα (Τρίτη) στο αθλητικό κέντρο, οπότε και ανακοινώθηκε η 18μελής αποστολή που απαρτίζεται από τους: Μιχαηλίδη, Καραγκιολίδη, Νάστο, Σκόνδρα, Καραλή, Καραγκούνη, Τάτο, Σαγκανόφσκι, Καμαρά, Αναστασάκο, Μπρίτο, Σφακιανάκη, Σαρμιέντο, Δάρλα, Μελισσά, Νεμπεγλέρας, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα.

Τέλος, οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και την Τετάρτη από τα εκδοτήρια του γηπέδου του Περιστερίου από τις 16.00 έως και την έναρξη του αγώνα (18.00). Η ζήτηση των εισιτηρίων (γενική είσοδος 10 ευρώ) είναι μεγάλη και καλό είναι οι φίλαθλοι της ομάδας να πάνε έγκαιρα στο γήπεδο, ώστε να αποφύγουν τον συνωστισμό στις θύρες εισόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου