2 Μαρτίου 2011

Aναβολή της έφεσης για Ολυμπιακό!

"Δεν προλάβαμε να διαβάσουμε την έφεση!"Αναβολή ζήτησε και πήρε ο Ολυμπιακός για τις 16/3 για την εκδίκαση της έφεσης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα σε ό,τι αφορά την ποινή της μίας αγωνιστικής στο «Καραϊσκάκη».

Ένας από τους λόγους για τους οποίους ζήτησε αναβολή η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ήταν σύμφωνα με τον νομικό της ομάδας, κ. Βούλτση, το γεγονός ότι δεν πρόλαβαν να διαβάσουν την έφεση του εισαγγελέα!


Νέα ημερομηνία εκδίκασης της έφεσης ορίστηκε η 16η Μαρτίου, δηλαδή τέσσερις μέρες πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη». Αυτό σημαίνει πως αν γίνει δεκτή η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα και γίνουν δύο οι αγωνιστικές τιμωρίας της έδρας, οι πρωτοπόροι της Σούπερ Λίγκας θα παίξουν χωρίς κόσμο με την «Ένωση» (δεν ισχύει το πενθήμερο που υπάρχει στην πρωτόδικη απόφαση).

Την ίδια ημέρα θα συνεκδικαστεί η αντέφεση που αποφάσισε να καταθέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Βέβαια ακόμη κι αν οι Πειραιώτες δικαιωθούν και μειωθεί σε μία η αγωνιστική της τιμωρίας τους, θα την έχουν ήδη εκτίσει, την ερχόμενη Κυριακή με τον Εργοτέλη. Όμως όπως τονίζουν στον Ολυμπιακό, εμμένουν στην έφεση για λόγους ηθικής τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου