1 Μαρτίου 2011

Δίδυμο Πάρντο - Οτσόα για Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό φαίνεται να έχουν αποφασίσει να αντικαταστήσουν τον Αντώνη Νικοπολίδη με δύο τερματοφύλακες, αποκτώντας τα δικαιώματα του Ούρκο Πάρντο αλλά και τον Γκιγέρμο Οτσόα.Σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να αποκτήσει τα δικαιώματα του Ούρκο Πάρντο που έκανε αρκετά καλές εμφανίσεις, ωστόσο τα λάθη που έκανε σε κάποιες από αυτές οδηγούν τους «ερυθρόλευκους» στην απόκτηση και του Γκιγέρμο Οτσόα.Ο 25χρονος Μεξικανός της Αμέρικα ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους, όπως επιβεβαιώνει και άνθρωπος μέσα από την ομάδα.


«Συμφωνία με τον Οτσόα δεν υπάρχει. Υπάρχει πράγματι σοβαρό ενδιαφέρον για απόκτηση του. Μιλάμε και θα δούμε τι θα κάνουμε. Όπως υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον και για τον Πάρντο, από τον οποίο είμαστε ευχαριστημένοι και για αυτό θέλουμε να τον κρατήσουμε, αποκτώντας τα δικαιώματα του από τους Ρουμάνους της Ραπίντ».


Τέλος υπάρχει ενδεχόμενο να αποκτηθεί και ένας τρίτος τερματοφύλακας στη θέση του νεαρού Μέγιερι, με τον Ντεγκρά να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου