3 Μαρτίου 2011

Aνακοίνωση βόμβα!«Να ξεφτιλίσουμε την ΑΕΚ στην Τούμπα»!

«Να ξεφτιλίσουμε την ΑΕΚ στην Τούμπα»

Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ από τον σύνδεσμό «Θύρα 4», μιλάνε για έναν ανεκδιήγητο διαιτητή στο ματς με την ΑΕΚ και ζητάνε από τους παίκτες πρόκριση μέσα στην Τούμπα. 



 
  
 Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 4:"Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του και πήρε ένα τσαμπουκαλεμένο "Χ" μέσα στην Αθήνα. Η ομάδα ήταν σοβαρή, πειθαρχημένη και έχασε και κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρει. Σταθήκαμε τυχεροί στα 2 δοκάρια του Ντιόπ, αλλά μερικές φορές χρειάζεται και η τύχη.

Πρέπει να αναφερθούμε στον ανεκδιήγητο Σιδηρόπουλο που άφησε την ομάδα με 9 παίκτες μέσα σε λίγα λεπτά. Και πάλι όμως οι αντίπαλοι δεν μπόρεσαν να μας βάλουν γκολ. Μπορεί αν μέναμε με 6 παίκτες να τα καταφέρνανε. Τώρα λοιπόν περιμένουμε την ΑΕΚ στον επαναληπτικό της Τούμπας και πρέπει να τους ξεφτιλίσουμε.
Όλοι μαζί, κόσμος, προπονητής, παίκτες και διοίκηση. Δεν μας αρκεί η πρόκριση, θέλουμε διασυρμό. Ευτυχώς για εμάς, δεν θα ανέβουν στην Τούμπα οι αιμοσταγείς οπαδοί της Ένωσης γιατί μετά τη Λαμία και την Ηγουμενίτσα μπορεί να μας δέρνανε και στην Θεσσαλονίκη. Επόμενος αντίπαλος ξανά η ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και απαιτούμε τη νίκη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου