1 Μαρτίου 2011

Αποχή από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού!

Η βία έχει "χτυπήσει" για τα καλά την πόρτα του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο ΠΣΑΠ ετοιμάζεται για αποχή. 

Οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" συμφώνησαν και έχουν αποφασίσει να συμμετέχουν στην κίνηση αυτή σε μια από τις επόμενες αγωνιστικές.


Τα κρούσματα της βίας που συνεχώς δείχνουν να ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλους τους φορείς που αναζητούν λύσεις για την αποφυγή της.

Ο ΠΣΑΠ βλέποντας πως οι παίκτες είναι και αυτά "θύματα" με επιθέσεις οπαδών σκέφτεται σύντομα σε αποχή από μια αγωνιστική, κάτι που βρίσκει σύμφωνους τους "πράσινους".

Στις επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών μετά τα όσα έχουν διαδραματιστεί με τη βία και τα επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα σκέφτεται να προβεί σε αποχή των μελών του από μια αγωνιστική.


Αφορμή δοθείσας με τα όσα έγιναν στο "Γ. Καραϊσκάκης" εις βάρος των παικτών του Παναθηναϊκού, απέστειλε σε κάθε ομάδα ένα έγγραφο για να υπογράψουν ή όχι οι ποδοσφαιριστές ότι αποδέχονται μια τέτοια πράξη.


Ετσι έγινε και στην Παιανία και όπως ήταν λογικό οι (θύτες) παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα υπέγραψαν όλοι τους το σχετικό έγγραφο αποδεχόμενοι φυσικά την αποχή που πρόκειται να γίνει πιθανότητα την επόμενη (26η) αγωνιστική.

1 σχόλιο:

  1. Ειναι απαραδεκτο μετα την ήττα απο τον Ολυμπιακό Βόλου να μπαινουν οπαδοι για να τους δείρουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή