2 Μαρτίου 2011

ΠΑΟΚ:Έτοιμος για τελικό!

Πρόσω ολοταχώς για τελικόΤην ήττα από την Καβάλα την έχουν αφήσει στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ και υιοθετώντας την… συνταγή με την οποία, αγωνίστηκαν στη Μόσχα για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, θα προσπαθήσει σήμερα να φύγει από το ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ με ένα αποτέλεσμα που θα του δίνει αρκετές ελπίδες για την πρόκριση στον τελικό.

Το μεγάλο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Μάκης Χάβος είναι ο τραυματισμός του Βιεϊρίνια. Ο μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει υποστεί θλάση και δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του στον αποψινό αγώνα.




Για τον λόγο αυτό ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης φέρεται να έχει καταλήξει στο να χρησιμοποιήσει τον Κουτσιανικούλη στην αριστερή πτέρυγα, κάτι που φάνηκε από την χθεσινή προπόνηση.

Οι άλλοι δέκα παίκτες που θα προσπαθήσουν σήμερα για ένα αποτέλεσμα είναι αυτοί με τους οποίους ο ΠΑΟΚ έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στο «Λουζνίκι» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τερματοφύλακας θα βρίσκεται για άλλη μια φορά ο Κρέσιτς, στο κέντρο της άμυνας οι Κοντρέρας και Τσιρίλο και στα άκρα οι Σνάουτσνερ και Λίνο. Στη μεσαία γραμμή ο ΠΑΟΚ θα έχει δύο αμυντικά χαφ τους Γκαρσία και Τσουκαλά τον Ίβιτς μπροστά τους, δεξιά τον Σαλπιγγιδη και τον Μουσλίμοβιτς στην κορυφή.

Φυσικά, πρωταρχικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι ένα γκολ που θα του δώσει προβάδισμα για την παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου