1 Μαρτίου 2011

Τέλος ο Αντριάνο!

Παρελθόν από τη Ρόμα θα αποτελέσει άμεσα ο Αντριάνο, καθώς η συμπεριφορά του Βραζιλιάνου επιθετικού έχει εξοργίσει τους διοικούντες του ιταλικού συλλόγου, με την Κορίνθιανς να φαντάζει ως ο πιθανότερος προορισμός για τον 29χρονο άσο!
Τέλος ο Αντριάνο!
Καθόλου δεν μπόρεσε να βοηθήσει τη Ρόμα, από το καλοκαίρι που επέστρεψε στην Ιταλία, ο άλλοτε σουπερστάρ της Εθνικής Βραζιλίας, και αγωνίστηκε μόλις σε έξι ματς, αδυνατώντας να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. 


Πλέον η κάκιστη φυσική του κατάσταση, καθώς είχε πάρει πολλά επιπλέον κιλά, σε συνδυασμό με το τελευταίο ταξίδι του στη Βραζιλία όπου επέστρεψε πολύ καθυστερημένα σε σχέση με το αρχικό χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης ενός τραυματισμού στον ώμο, εξόργισαν τους Ρωμαίους και θα τον «τελειώσουν» άμεσα.

Όπως αναφέρει μάλιστα η ιταλική ιστοσελίδα tuttomeractoweb.com, ο 29χρονος άσος θα έχει πιθανότατα αύριο συνάντηση με τους ανθρώπους της Ρόμα, με σκοπό να λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα ή έστω να πουληθεί σε κάποιον σύλλογο για το καλοκαίρι.
Μάλιστα, όπως τονίζεται, η πρώτη ομάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο διεθνή επιθετικό είναι η Κορίνθιανς, η οποία έπειτα από τη φυγή των Ρομπέρτο Κάρλος και Ρονάλντο ψάχνει ένα νέο μεγάλο όνομα για να ενισχύσει το ρόστερ της.
Αν πάντως ο παίκτης μείνει ελεύθερος λύνοντας το συμβόλαιό του με τη Ρόμα, τότε οι ομάδες που θα προσπαθήσουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον πρώην άσο της Ίντερ δεν θα είναι λίγες, καθώς παρά την κακή του κατάσταση παραμένει πάντα ένα μεγάλο όνομα της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου