1 Μαρτίου 2011

Αναβλήθηκε ο τελικός!

Αναβλήθηκε ο τελικός!

Οριστικοποιήθηκε, τελικά, η αναβολή του τελικού του Κυπελλου μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, που ήταν προγραμματισμένος για τις 6 Μάρτη! Μένει να συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΕΟΚ και να δούμε πότε υπάρχουν κενές ημερομηνίες.Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, στην Αστυνομική Διεύθυνση της νοτιοανατολικής Αττικής, όπου και πάρθηκε η οριστική απόφαση της αναβολής του τελικού.

Η Ελληνική Ομοσπονδία αναμένεται να συνεδριάσει μέσα στο επόμενο διάστημα, προκειμένου να εξετάσει πότε υπάρχουν κενέςημερομηνίες από τις υποχρεώσεις των ομάδων σε Ελλάδα και Ευρώπη, για να προγραμματίσει εκ νέου το παιχνίδι.


Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, αποχωρώντας από τη σύσκεψη εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του. «Είναι μια απόφαση-σκάνδαλο. Εμείς προτείναμε να φέρουμε παιδιά από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, γύρω στα 500, μαζί με τους γονείς τους, αλλά αυτό απορρίφθηκε από τον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει καμία κενή ημερομηνία για μας. Φτάσαμε να συζητάμε αυτό το πράγμα λίγες μέρες πριν τον τελικό. Θα εξετάσουμε ξανά το ζήτημα και θα επανέλθουμε», τόνισε ο κ. Σταυρόπουλος.

Ο μάνατζερ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, τόνισε πως δεν θα πρέπει να ανεβαίνουν οι τόνοι αφήνοντας αιχμές για την αντίδραση του Ολυμπιακού. «Είναι θέμα της Πολιτείας. Ίσως ήταν το πιο φρόνιμο να αναβληθεί το ματς, για να κάτσουμε όλοι μαζί και να βρούμε μία καλή λύση, ώστε το παιχνίδι να είναι πραγματική διαφήμιση. Υπήρχε πρόταση να γίνει ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών, αλλά θα ήταν δυσφήμηση για το άθλημα. Η διεξαγωγή του αγώνα με μαθητές ήταν μια καλή ιδέα, αλλά η σύσκεψη έγινε πολύ αργά. Εμείς σαν Παναθηναϊκός σεβόμαστε τις αποφάσεις της Πολιτείας και δεν ρίχνουμε λάδι στη φωτιά, ούτε θέλουμε να κάνουμε προπαγάνδα. Πρέπει να υπάρχει καλή θέληση από όλους. Η απόφαση της αναβολής και επηρεάζει και δεν επηρεάζει τον Παναθηναϊκό. Εμείς έχουμε πολλά Κύπελλα και δεν θέλουμε να πάρουμε ένα ακόμη πάσει θυσία. Το θέμα είναι να μη θρηνήσουμε θύματα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου