1 Μαρτίου 2011

Δεν παίζει με Άρη ο Κατσαμπής!

Οριστικά εκτός μάχης για το τοπικό ντέρμπι του Σαββάτου (05/03, 19:30) με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο αρχηγός του Ηρακλή, Τάσος Κατσαμπής.

Συγκεκριμένα μετά την σημερινή εξέταση από τον γιατρό της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Κώστα Μανώλογλου, κρίθηκε ότι δεν υπάρχουν τα αναγκαία χρονικά περιθώρια μέχρι την ημέρα του αγώνα, προκειμένου να ηρεμήσει το γόνατο, με βάση τον ερεθισμό, που υπέστη ο χόνδρος.


Για τον λόγο αυτό και ακολουθείται φαρμακευτική αγωγή και η επάνοδος του Κατσαμπή θα κριθεί αναλόγως με την πορεία του τραύματός του.

Κατά τα άλλα το αγωνιστικό πρόγραμμα του Γιώργου Παράσχου περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα και από νωρίς στην εβδομάδα φαίνεται να ξεκαθαρίζει το θέμα των ετοιμοπόλεμων "κυανόλευκων" παικτών για το τοπικό ντέρμπι του Σαββάτου με τον Άρη.

Σε αντίθεση με τον Κατσαμπή Βικτοράς Γιάκομπ και Μανώλης Παπαστεριανός ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους, προπονήθηκαν κανονικά και ετέθησαν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Συνεπώς, επί του παρόντος, για την αναμέτρηση με τον Άρη δεν υπολογίζονται επίσης ο τιμωρημένος Νίκος Αραμπατζής, ο ανέτοιμος Στέλιος Ηλιάδης και ο μακροχρόνιος απών Γιώργος Κατσικάς.

Εν τω μεταξύ ο ειδικός συνεργάτης της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή, Γιάννης Βλάχος, θα παρακολουθήσει την Κυριακή την αναμέτρηση Λάρισα–Παναθηναϊκός (06/03, 17:15) στο AEL FC Arena.

Στόχος του "κατασκόπου" του "Γηραιού" δεν είναι άλλος από την ανάλυση του μεθεπόμενου αντιπάλου του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Super League, δηλαδή του Παναθηναϊκού, τους οποίους και υποδέχεται στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Τέλος η ΠΑΕ Πανιώνιος ζήτησε εγγράφως από την ΠΑΕ Ηρακλής εισιτήρια για τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, για την 27η αγωνιστική της Super League (Κυριακή 20/03, 19:00).

Στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας, με βάση τα δεδομένα του πρώτου γύρου, η "κυανόλευκη" πλευρά, βεβαίως, θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες των φίλων των "κυανέρυθρων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου