1 Μαρτίου 2011

Ενοχλημένοι στον Πειραιά με τον Εισαγγελέα!

Απορία έχει προκαλέσει στο Λιμάνι, η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά της πρωτόδικης απόφασης της Superleague για μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και οι Πειραιώτες δεν καταλαβαίνουν γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη ευαισθησία.


Οι ιθύνοντες της "ερυθρόλευκης" διοίκησης θεωρούν πως όσα ζητά και λέει ο Εμμανουήλ Αντωνακάκης, δεν έχουν βάση και δεν υπάρχει λόγος να γίνει έφεση.

Από την στιγμή μάλιστα, που η πειθαρχική επιτροπή της Superleague έχει πάρει απόφαση μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων, η παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα δεν έχει λογική.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η εκδίκαση της υπόθεσης, έγινε με βάση τα όσα είχαν καταγράψει οι παρατηρητές και η αστυνομία και έτσι προέκυψε η ποινή. Η έφεση του κύριου Αντωνακάκη, μόνο απορία προκαλεί στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Στο Λιμάνι πάντως, είναι έντονα προβληματισμένοι κυρίως για την έφεση του αθλητικού εισαγγελέα, αλλά και με την έκταση που έχει πάρει το συγκεκριμένο θέμα. Θεωρούν πως έχει γίνει πολύς λόγος για τα όσα έλαβαν χώρα στο ντέρμπι των "αιωνίων", παρά το γεγονός πως η δικαιοσύνη έχει βγάλει απόφαση.

Επίσης, η τόσο μεγάλη ευαισθησία που έχουν δείξει άπαντες (αθλητικά όργανα, πολιτικοί, δημοσιογράφοι κτλ) μετά το ντέρμπι του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" είναι πρωτοφανής σύμφωνα με τους "ερυθρολεύκους" και έχει καταντήσει... μόδα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν επεισόδια στην Ελλάδα και όμως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο στόχαστρο εδώ και εβδομάδες και αυτό δεν μπορεί παρά να προκαλέσει προβληματισμό στον Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου