1 Μαρτίου 2011

Χαμόγελα για Κατσαμπή!


Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας γονάτου στην οποία υπεβλήθη τη Δευτέρα (28/02) ο αρχηγός του Ηρακλή, Τάσος Κατσαμπής, ήταν ευτυχώς καθησυχαστικά για τον ίδιο.

Με τον τρόπο αυτό οι φόβοι που είχαν προκύψει όταν τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη το απόγευμα του Σαββάτου πέρασαν στο περιθώριο.

Μία εξέλιξη που όπως ήταν επόμενο εκτός από ικανοποίηση στον έμπειρο κεντρικό αμυντικό του «Γηραιού» σκόρπισε ικανοποίηση και στον τεχνικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Γιώργο Παράσχο.


Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε χρόνια βλάβη στον χόνδρο του γονάτου (χονδροπάθεια), που είχε ως συνέπεια να προκληθεί ερεθισμός στο συγκεκριμένο σημείο από τον τραυματισμό στον αγώνα με την ακριτική ομάδα.

Ο Κατσαμπής πέρασε ήδη από σήμερα σε εντατική θεραπεία και αναλόγως με την εξέλιξη του τραύματός του θα αποφασιστεί το πότε θα επανέλθει σε ρυθμούς προπόνησης.

Την δεδομένη στιγμή ωστόσο δεν είναι εφικτή η εκτίμηση για το αν θα είναι έτοιμος εν όψει του προσεχούς Σαββατιάτικου αγώνα με τον Άρη παρά την δική του επιθυμία να δώσει το παρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου