1 Μαρτίου 2011

«Εγώ στο Μακάμπι – Ολυμπιακός; Με πιάνουν τα γέλια»!

Εκτός από τον Κύρο Βασσάρα, παρέμβαση στην εκπομπή «Δίκη της Δευτέρας» έκανε και ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος θέλησε να απαντήσει στις κατηγορίες του παλιού διαιτητή, κ. Βοργιά σχετικά με την ανάμειξή του στο παιχνίδι Μακάμπι – Ολυμπιακός. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου ανέφερε πως είναι αστείο να τον μπλέκουν σε αυτή την υπόθεση, ενώ ανέφερε πως έχει δώσει εντολή να κατατεθούν αγωγές εναντίον του Βοργιά.
Αναλυτικά ανέφερε: «Ήθελα να κάνω μια παρέμβαση. Πληροφορήθηκα πως ο κύριος Βοργιάς έκανε κάποιες δηλώσεις. Δεν μπορεί ο κάθε πικραμένος από την διαιτησία να κάνει δηλώσεις. Αναφέρθηκε σε τέσσερα ονόματα. Τον κύριο Βασσάρα αν του έχω πει τρεις φορές ένα γεια είναι ζήτημα. Τι κοινό μπορεί να έχω εγώ με την Μακάμπι τον Ολυμπιακό Πειραιώς πραγματικά με πιάνουν τα γέλια.Τι σχέση μπορεί να έχω εγώ με έναν ιταλό διαιτητή, την Μακάμπι και τον Ολυμπιακό Πειραιώς; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Για όλα αυτά που είπε ο κύριος Βοργιάς, θα κληθεί να τα αποδείξει γιατί ήδη έχω πει να κατατεθούν αγωγές.
Τον γνώριζα τον κύριο Δαλούκα, αλλά δεν λέει τίποτα το ότι βγήκαμε μια δυο φορές. Είναι 100% συκοφαντία προς το πρόσωπό μου και πιστεύω και για τους άλλους».

Για την δήλωση που είχε κάνει εναντίον του Δαλούκα: «Αυτή η δήλωση έγινε τον Σεπτέμβριο και καλούμε να το αποδείξω γιατί μου έχει κάνει μήνυση και ο αγώνας με την Μακάμπι ήταν τον Ιούλιο. Την δήλωση που έκανα εγώ είχα λόγο να την κάνω και αυτά θα φανούν στο δικαστήριο.Η διαφορά που έχει προκύψει με τον κύριο Δαλούκα θα λυθεί στο δικαστήριο. Είναι σε προσωπικό επίπεδο. Δεν έχει σχέση με τον κύριο Βοργιά. Αυτά που λέει που ο κύριος Βοργιάς, ας ελπίσουμε να τα αποδείξει. Θα είναι μεγάλη μου χαρά να το κάνει».

Όσον αφορά την διαιτησία του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, σχολίασε: «Πταίσματα αυτά που έκανε ο Καλόπουλος αν και εγώ θεωρώ πως ήταν καλός, οι βοηθοί του έκαναν τα λάθη, σε σχέση με αυτά που έκανε ο κύριος Βοριάς όταν ήταν διαιτητής».
ANAΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΓΙΑ:
Τα άκρως τρελά και απίστευτα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο είχαν πάρει και... ευρωπαϊκές διαστάσεις σύμφωνα με τον Βοργιά.Κι αυτή ήταν η αιτία του κυνηγητού από τον Μαρινάκη και τον Μπέο κατά του Βολιώτη διαιτητή. Η πληροφορία έφτασε τις προηγούμενες μέρες στα αυτιά μας για την αποκάλυψη του Βοργιά. Το ψάξαμε λίγο, διότι δεν ήταν κι εύκολο, και καταφέραμε να βρούμε τι ακριβώς είπε στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη.

Είτε του ξέφυγαν στον αέρα τα λόγια, είτε τα είπε εν γνώσει του, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον επειδή ίσως είναι ο πρώτος που επώνυμα μιλάει για το παιχνίδι Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ολυμπιακός και το συνδέει με τον Δαλούκα...

Ο Βοργιάς βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Blue Sky "H Δίκη" και αναφέρθηκε και στον διαιτητή του ντέρμπι Δ. Καλόπουλο τονίζοντας: "Να μας πει τι του είπαν τις δύο φορές που τον έδειραν και του έκαψαν το μαγαζί και τι είπαν στον Βασάρα όταν βρέθηκε στην ίδια θέση".

Όσο για την υπόθεση του Δαλούκα που απασχόλησε και καιρό τα ρεπορτάζ ο Βοριάς είπε αυτολεξεί: "Να έρθουν σε μια εκπομπή Μαρινάκης, Δαλούκας και Μπέος και να μας πουν γιατί μάλωσαν, τι λεφτά χάθηκαν και για ποιον ευρωπαϊκό αγώνα. Εννοώ το Μακάμπι-ΟΣΦΠ το οποίο διηύθυνε Ιταλός διαιτητής", ήταν τα λόγια του.

Στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση Μπέου - Δαλούκα: "Η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο. Ο Δαλούκας είναι κουμπάρος του Βασάρα. Με τον Μπέο κάθε μέρα πήγαιναν βόλτα στον Βόλο. Μετά όμως ο Μπέος είπε ότι ο Δαλούκας είναι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου και τον έδιωξαν...".

Δείτε στο βίντεο τα στιγμιότυπα του αγώνα στον οποίο αναφέρεται ο Βοργιάς και την απίστευτη ακύρωση του τέρματος που πέτυχε ο Ζαϊρί από τον Ιταλό ρέφερι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου