1 Μαρτίου 2011

Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Μιραλάς!

Τι κρύβει η συνάντηση με Ενροτό;Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς για να τελειώσει το θέμα της υπογραφής του συμβολαίου από πλευράς Βέλγου και να γίνει και επίσημα κάτοικος Πειραιά για τα επόμενα 3 χρόνια.

Η περσινή συμφωνία των δύο πλευρών κάνει λόγο για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές για τον πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της τάξεως του 1.1 εκατομμυρίου ευρώ. 


Ο ατζέντης όμως του παίκτη, Κριστόφ Ενροτό έρχεται για να κάνει τη συμφωνία στο 1.5 εκ. ευρώ ποσό το οποίο η πλευρά του Κέβιν θεωρεί αδιαπραγμάτευτο.

Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον η  συνάντηση του Κριστόφ Ενροτό με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και ειδικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων τα είχε πάρει στο... κρανίο που λέμε με τον συγκεκριμένο κύριο προ ολίγων εβδομάδων επειδή ζητούσε τον ουρανό με τ' άστρα.

(" Άν θέλετε ρήτρα 10 εκάτ.ευρώ για τον Κέβιν,τότε θα του κάνετε συμβόλαιο που αρμόζει 10 εκατ." ,είχε πει ξεκάθαρα ο Ενρότο στην διοίκηση του Ολυμπιακού,ζητώντας περίπου 2 μύρια τον χρόνο για τον πελάτη του...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου