3 Μαρτίου 2011

"Ζωγράφισε” το Conn-X με Μίτσελ!

"Ζωγράφισε” το Conn-X με Μίτσελ!

Εκπληκτική, από όποια οπτική και αν τη δει κανείς, η κάρτα του Conn-X που βγήκε στην οθόνη της TV όταν έγινε η αλλαγή του Καράμπελα με τον Μίτσελ. Έγραφε: Ονομα: Μίτσελ, Νο 11. Θέση: Παίκτης χωρίς θέση (!)

Είναι αλήθεια ότι και εμείς είχαμε μπερδευτεί. Βλέπετε ο Μίτσελ δεν είναι ούτε αμυντικό χαφ δεν είναι ούτε δεκάρι, δεν παίζει στα άκρα, αλλά παίζει πότε – πότε, είναι και καλός στον άξονα. Γενικά, δεν έχουμε πολυκαταλάβει τι σόι “εργαλείο” είναι ο εκλεκτός του Χιμένεθ. 
Την καλύτερη δουλειά, όμως, την έκανε το Conn-X. Αντί να κάτσει να παιδευτεί για να βρει σε ποια ακριβώς θέση παίζει ο Ισπανός, άφησε τον Χιμένεθ να αποφασίσει και δεν πήρε καμία... ευθύνη.
Όταν στο 84 έγινε η αλλαγή λοιπόν με τον Καράμπελα, η κάρτα που είδαμε στην οθόνη και δεν μας έμεινε άντερο ήταν η εξής: Όνομα: Μίτσελ, Νο 11. Θέση: Παίκτης χωρίς θέση (!).

Όχι που θα κάτσει να σκάσει το Conn-X.Κατά τα άλλα η μετάδοση ήταν σχετικά καλή, και μέσα στα... γεγονότα, αφού όλοι ακούσαμε για ποιον λόγο αποβλήθηκε ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Το: “Τα έχετε γαμ... όλα”, ακούστηκε σαν... δήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου