1 Μαρτίου 2011

Tρέλα και κόλλημα με το... τριφύλλι ! (pics)

Η Μαριάννα Μπερερή μπήκε φουριόζα στο χώρο του μόντελινγκ και βγήκε ξαφνικά λόγω της σύλληψής της. Πάντως, η 34χρονη καλλονή δεν ξεχνάει την αγάπη της για τον Παναθηναϊκό.
«Κόλλημα» με το Τριφύλλι
Το ξανθό μοντέλο έχει φωτογραφηθεί με κασκόλ του Τριφυλλιού στο ΟΑΚΑ, αλλά συζητήθηκε περισσότερο για τις κατηγορίες περί ναρκωτικών. 


Η Μαριάννα Μπερερή ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ πολύ εντυπωσιακά αφού το 2003 στέφθηκε Β' Σταρ Πελοπόννησος και δύο χρόνια αργότερα Miss Hawain. Το 34χρονο, πλέον, μοντέλο είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού όπως μαρτυρά και μια φωτογραφία παρακάτω που έχει βγάλει όταν είχε βρεθεί στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.
Η ξανθιά καλλονή εκτός από την αγάπη της για το τριφύλλι, ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά καθώς το 2009 πιάστηκε με 2,5 κιλά κοκαϊνη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για εμπορία, κατοχή και πώληση ναρκωτικών. Η Μαριάννα δήλωσε αθώα και χρήστης ναρκωτικών ουσιών στον ανακριτή και πριν από λίγους μήνες καταδικάστηκε σε κάθειρξη 6 ετών από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων της Αθήνας αλλά αφέθηκε ελεύθερη, καθώς το δικαστήριο έδωσε ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεσή της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου