2 Μαρτίου 2011

Από αύριο Σηφάκης, Τσέζαρεκ! (Tα εισιτήρια με Ηρακλή και η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης)

Οι Σηφάκης, Τσέζαρεκ, Αραβίδης, Τσεζνάουσκις και Αγτζίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, αλλά οι δύο πρώτοι από αύριο θα προπονηθούν κανονικά. Ετοιμος ο Ντανίλο. Τα εισιτήρια με Ηρακλή.

Η προετοιμασία του Αρη για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή συνεχίστηκε σήμερα με τους Σηφάκη, Τσέζαρεκ, Αραβίδη, Τσεζνάουσκις και Αγτζίδη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα με τους δύο πρώτους να δοκιμάζουν αύριο να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς και λογικά να είναι στην διάθεση του προπονητή της ομάδας. 


Απών ήταν ο άρρωστος  Μάρκος Βελλίδης. Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων μπήκε ο Ντανίλο Περέιρα. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου.

Τα εισιτήρια με Ηρακλή
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από το απόγευμα της Τετάρτης στις 17:30 θα διατίθενται από το ARIS MOBILE τα εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στoν Ηρακλή που θα διεξαχθεί στις 19:30 στο Κλ. Βικελίδης. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποφάσισε να ισχύσουν μειωμένες τιμές για τον συγκεκριμένο αγώνα παρά το γεγονός ότι στην αρχή της χρονιάς είχε συμπεριληφθεί στην πεντάδα αγώνων με ακριβότερο εισιτήριο (ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ηρακλής). Οι τιμές των εισιτηρίων για τις Θύρες 1, 3 και 4 είναι 15 ευρώ  (αντί για 20 ευρώ), για την θύρα 2 κοστίζουν 25 ευρώ (αντί για 30 ευρώ), για τις θύρες  6 και 9 η τιμή τους είναι 30 ευρώ (αντί για 35 ευρώ)και για τη Θύρα 7 κοστίζουν 40 ευρώ (αντί για  50 ευρώ). Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους λόγω της μεγάλης ζήτησης.


Συλλυπητήρια για Χατζησταύρου
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Χατζησταύρου που πλέον δεν βρίσκεται ανάμεσά μας. Ο Γιώργος Χατζησταύρου επί σειρά ετών διετέλεσε μέλος του ΑΣ ΑΡΗΣ, έφορος στην ΠΑΕ, αλλά και στο τμήμα μπάσκετ.  Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου